664
Kleurstatement met zomerbloemen

Houd je ook van vrolijkheid en kleur in huis? Kies voor zomerbloemen. Met de prachtigste kleuren dahlia’s, calla’s, lelies en gladiolen zorg je op een eenvoudige manier voor een spectaculair interieur.

 

Ongecompliceerd
Je houdt van kleur, maar een muur of meubelstuk in een felle kleur omtoveren, is vaak net een stapje te ver. Dit komt omdat het terugbrengen naar een rustige kleur vaak duur of veel werk is. De oplossing? Bloemen. Want weet je dat je met bloemen een echt kleurstatement kunt maken? Zomerbloemen zijn er in allerlei felle tinten en de grote bloemenknoppen zorgen ervoor dat je vrolijke, kleurrijke boeket opvalt. Na anderhalve week kies je eenvoudig voor een andere kleur.

hendersmagazinebanner.png

Kleurkeuze
Met kleur maak je een persoonlijke sfeer waarin je je helemaal thuis voelt. Het brengt een huis tot leven, geeft dynamiek en zorgt ervoor dat je je zo prettig mogelijk voelt in je eigen huis. Maar welke kleur zomerbloemen kies je? Omdat kleuren zo persoonlijk zijn, bestaan hiervoor geen regels. De meeste verandering ontstaat met bonte en felgekleurde bloemen, zoals roze, paars, geel, oranje en rood. Deze geven een echt wauw-gevoel.

Wil je meer weten over bolbloemen? Kijk op www.ilsysays.com

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners