1499
Kamerplanten
Gepubliceerd: 22-08-2012 Laatste update: 11-06-2023

Vanaf november komen we weer langzaam in de feeststemming voor Sinterklaas en Kerst. Het is een ideale gelegenheid om extra sfeer in interieur aan te brengen. Bij het tuincentrum staan decemberartikelen en kamerplanten klaar om er straks een vrolijk feestje mee te maken. Kies dit jaar eens voor witte bloeiers! Ze zijn niet alleen een feestje om naar te kijken, ze creeren ook een rustige sfeer in huis.

Sereen wit
Kamerplanten zijn natuurlijke sfeermakers in huis met bijzondere eigenschappen. Zo zijn ze niet alleen decoratief maar hebben ook een luchtzuiverende werking en een rustgevend effect. Genoeg redenen om in november een bezoekje aan het tuincentrum te brengen. Kies dit jaar eens voor witte kamerplanten als de Lepelplant (Spathiphyllum) of de Flamingoplant (Anthurium).

Deze planten staan namelijk ook bekend als echte luchtzuiveraars. Exotische orchidee zorgt met haar betoverende bloemen voor een stijlvolle rustelement in het interieur. Andere witte kamerplanten zijn onder meer cyclamen en Azaleas. Door de afwisseling in bloemvormen creeer je een bijzondere sfeer, die toch rustig oogt door de witte kleur.

Novemberactie
Bij veel tuincentra wordt van 31 oktober tot en met 27 november een bijzondere actie gehouden. Veel kamerplanten hebben dan een unieke wincode. Iedereen die deze code invoert via www.gekopgroen.nl maakt kans op leuke prijzen voor de feestelijke decembermaand! Zo kun je een van de drie "Shake-2-Shape" kerstbomen winnen (inclusief decoratie) of maak je kans op de hoofdprijs waarbij een woning voorzien wordt van sfeervolle buitenverlichting!

Kijk voor meer informatie, inspiratie en een overzicht van deelnemende tuincentra op www.gekopgroen.nl.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide