1111
Kamerplanten

Vanaf november komen we weer langzaam in de feeststemming voor Sinterklaas en Kerst. Het is een ideale gelegenheid om extra sfeer in interieur aan te brengen. Bij het tuincentrum staan decemberartikelen en kamerplanten klaar om er straks een vrolijk feestje mee te maken. Kies dit jaar eens voor witte bloeiers! Ze zijn niet alleen een feestje om naar te kijken, ze creeren ook een rustige sfeer in huis.

Sereen wit
Kamerplanten zijn natuurlijke sfeermakers in huis met bijzondere eigenschappen. Zo zijn ze niet alleen decoratief maar hebben ook een luchtzuiverende werking en een rustgevend effect. Genoeg redenen om in november een bezoekje aan het tuincentrum te brengen. Kies dit jaar eens voor witte kamerplanten als de Lepelplant (Spathiphyllum) of de Flamingoplant (Anthurium).

Deze planten staan namelijk ook bekend als echte luchtzuiveraars. Exotische orchidee zorgt met haar betoverende bloemen voor een stijlvolle rustelement in het interieur. Andere witte kamerplanten zijn onder meer cyclamen en Azaleas. Door de afwisseling in bloemvormen creeer je een bijzondere sfeer, die toch rustig oogt door de witte kleur.Novemberactie
Bij veel tuincentra wordt van 31 oktober tot en met 27 november een bijzondere actie gehouden. Veel kamerplanten hebben dan een unieke wincode. Iedereen die deze code invoert via www.gekopgroen.nl maakt kans op leuke prijzen voor de feestelijke decembermaand! Zo kun je een van de drie "Shake-2-Shape" kerstbomen winnen (inclusief decoratie) of maak je kans op de hoofdprijs waarbij een woning voorzien wordt van sfeervolle buitenverlichting!Kijk voor meer informatie, inspiratie en een overzicht van deelnemende tuincentra op www.gekopgroen.nl.GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners