989
Orchidee

Oorspronkelijk komt het venusschoentje voor in tropisch Azië waar ze, om zich tegen de felle zon te beschermen, groeit op schaduwrijke plaatsen tussen rotsen en aan de voet van bomen en planten. De Engelse Koningin Victoria had een zwak voor deze orchidee, die meestal slechts een bloem per tak draagt: ze herkende er het eenzame en statige, maar ook de glorie van haar functie in. Meer informatie op www.orchids-info.com.

Styling
Paphiopedilum staat solitair goed in een pot die kleurt bij het blad of de bloem, maar doet het ook prima als groepsact in terracotta. De tropische uitstraling helpt een vertrek op eenvoudige wijze een bijzondere uitstraling te geven. Heel mooi bij Paphiopedilum: eenvoudig aardewerk, grof linnen, dikke wol of ruw hout.GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners