1317
Orchidee

Oorspronkelijk komt het venusschoentje voor in tropisch Azië waar ze, om zich tegen de felle zon te beschermen, groeit op schaduwrijke plaatsen tussen rotsen en aan de voet van bomen en planten. De Engelse Koningin Victoria had een zwak voor deze orchidee, die meestal slechts een bloem per tak draagt: ze herkende er het eenzame en statige, maar ook de glorie van haar functie in. Meer informatie op www.orchids-info.com.

Styling
Paphiopedilum staat solitair goed in een pot die kleurt bij het blad of de bloem, maar doet het ook prima als groepsact in terracotta. De tropische uitstraling helpt een vertrek op eenvoudige wijze een bijzondere uitstraling te geven. Heel mooi bij Paphiopedilum: eenvoudig aardewerk, grof linnen, dikke wol of ruw hout.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Met onze gratis Styleguide krijg je alle tools in handen om je interieur naar een hoger niveau te tillen. Of je nu houdt van minimalistisch of juist van kleurrijk en gedurfd, onze Styleguide biedt voor ieder wat wils. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners