1078
Orchidee

Uit het grillig gevormd stammetje van de Dendrobium groeit een rijke, gelaagde bloemenkroon. De bloemenkleuren zijn lila, wit, roze, geel of groen, met op de brede bloemlip bijna altijd een grote donkere vlek. In de natuur groeit deze orchidee aan bomen en op rotsen in de driehoek tussen de Himalaya, zuidelijk Japan en Nieuw-Zeeland.Als kamerplant is Dendrobium niet alleen geliefd om het rijke aanbod in kleur, maar ook om haar volle aanblik: de combinatie van stam, stevig groen blad en exotische bloemenpracht is mooi in balans en biedt een complete aanblik. In Japan staat deze orchidee bekend als huiselijke weldoener. Ze zou negatieve energie absorberen en vertrouwde dingen (relaties, vriendschappen) nieuw leven kunnen inblazen. Meer informatie op www.orchids-info.com.

Styling
Omdat Dendrobium een uitgelaten en uitbundige uitstraling heeft, is een rustige entourage een goede combinatie. Kies voor gladde porseleinen of glazen potten, een doos met Japanse lak of, voor extra natuurlijke uistraling, een houten schaal of pot.Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners