1527
Kamerplanten
Gepubliceerd: 22-08-2012 Laatste update: 19-10-2017

In oktober zijn de meeste tuinplanten uitgebloeid en brengen we meer tijd door in huis dan buiten. Tijd om met relatief eenvoudige ingrepen het interieur een natuurlijke make-over te geven. Zet meubels eens op een andere plek, geef de muur een ander kleurtje of breng eens leven in de brouwerij met kamerplanten! Ze zorgen niet alleen voor een natuurlijke sfeer maar geven ook volop groene energie. Er is altijd wel een plekje om planten neer te zetten of te hangen. Tijdens een bezoek aan het tuincentrum doe je volop groene inspiratie op.

Groene energie
Kamerplanten horen in elk interieur thuis. Of het nu gaat om de huiskamer, keuken, slaapkamer of badkamer; er zijn zoveel verschillende soorten planten dat overal een natuurlijke sfeer kan worden gebracht. Diverse wetenschappelijke onderzoeken hebben bovendien aangetoond dat je je energieker en prettiger voelt dankzij de aanwezigheid van kamerplanten in huis 100% groene energie dus!

Natuurlijk
Voor kamerplanten heb je absoluut geen groene vingers nodig. Belangrijk is dat er wel voldoende daglicht is. Voldoet een ruimte daaraan, dan kan je naar het tuincentrum om te shoppen. Bij haast elke plant zit een handleiding waarop staat wat een goede standplek is en hoe de plant te verzorgen. Om de organische uitstraling van kamerplanten te accentueren, kun je ze in glazen potten zetten. Een bijzonder effect krijg je door een verzameling van verschillende planten bij elkaar op tafel te zetten.

Groene actie
Bij veel tuincentra wordt van 3 tot en met 30 oktober een bijzondere actie gehouden. Veel kamerplanten hebben dan een unieke wincode. Iedereen die deze code invoert via www.gekopgroen.nl, maakt kans op één van de drie groene metamorfose van de huiskamer ter waarde van 500 euro (inclusief kamerplanten en accessoires) onder leiding van een professionele styliste! Kijk voor meer informatie, inspiratie en een overzicht van deelnemende tuincentra op www.gekopgroen.nl.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide