2653
Hebben! Deze supergrappige plantpotjes
Gepubliceerd: 21-08-2021

Maak kennis met Mr. Standy en Mr. Dangly, 2 grappige bloempotjes in verschillende kleuren en maten van Balvi. Die vrolijken je interieur toch helemaal op. De potjes bestaan uit 2 delen, superhandig want het onderste deel vangt het overtollige water op. Zo geef jij je planten nooit meer teveel water!

mr-standy-bloempot-3-1.jpg

Mr. Standy bloempot Houdt de wacht over je plant
Wie zorgt er voor je planten als jij er niet bent? Dat doet de Mr. Standy bloempot van Balvi. Deze unieke bloempot ziet eruit als een mannetje: zijn broek is wit en zijn shirt is rood, blauw of groen. Het plantje vormt het hoofd van Mr. Standy. De vrolijke bloempot is een echte eyecatcher in je interieur. Hij is perfect als housewarmingscadeau, maar staat ook heel leuk op je eigen bureau op je thuiswerkplek. De pot bestaat uit twee delen, waarbij het onderste deel het overtollige water opvangt.

inspiratiebrochures1.png

mr-dangly-bloempot-2-1.jpg  

Mr. Dangly bloempot Ik zit hier gewoon lekker te chillen
Lekker chillen, wie houdt er niet van? De Mr. Dangly bloempot van Balvi in elk geval wel. Deze originele bloempot hangt het liefst met zijn benen over een muurtje, vensterbank, plank of kast. Het bloempotje lijkt op een poppetje: compleet met benen en voeten. Hij heeft een wit shirt aan en komt met groene, rode of blauwe broek en schoenen. Het onderste deel van overtollig water op, zodat de wortels van de plant niet kunnen gaan rotten. Zo blijft je plantje langer mooi. 

Ontvang 15% korting op Mr. Standy en Mr. Dangly

Abboneer je hieronder op onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode voor 15% korting op deze Balvi plantenpotjes of al je andere aankopen bij Ditverzinjeniet.nl

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide