1399
Haal permanent het voorjaar in huis met kunstplanten
Gepubliceerd: 14-05-2021

Gek op groen, maar geen groene vingers? Zeg dan je abonnement bij het tuincentrum voorgoed op en ga voor kunstplanten. De tijd dat deze alleen voor oude omaatjes in het bejaardenhuis waren is echt wel voorbij. Bij deze exemplaren verraden de fletse, groene kleuren al dat je ‘echt nep’ te pakken hebt. Maar laten we eerlijk zijn, kunstplanten; Praktisch zijn ze wel. Dit vond ook Maxifleur, zij hebben daarom het stokje opgepakt en zijn zich gaan specialiseren in nepgroen wat wél echt lijkt.

Nog niet overtuigd van de aanschaf van de altijd bloeiende bloem? Dan herinneren wij je graag even aan de kerstboom. Die naalden wil je niet, dat is een feit. Vroeger waren de neppers een alternatief maar kwamen niet in de buurt van de echten. Tegenwoordig moet een boom betast en besnuffeld worden om erachter te komen of je een kunstboom treft of niet. Dit geldt ook zeker voor kunstplanten en -bomen.

Op de site van Maxifleur hebben ze zich niet beperkt tot de standaard geranium, van een bonsaiboom tot een kunst buxus, de keuze is reuze. Buiten dat je er geen omkijken naar hebt qua onderhoud, scheelt het ook enorm in de kosten. In vele interieurs zie je namelijk tegenwoordig exotische bomen en planten, wat mensen zich vaak niet realiseren is dat deze echter niet geschikt zijn voor het klimaat waar wij in leven. Vaak kom je hier na een aantal maanden achter en kun je je exotische boom of plant in de GFT bak gooien.

inspiratiebrochures1.png

Bij het investeren in een mooie kunstplant of –boom ben je gegarandeerd van een jarenlang plezier. Zoals je ook bij het aanbod van Maxifleur ziet, zijn de kosten soms gelijk of zelfs hoger ten opzichte van echte exemplaren. Maar dan krijg je ook wat! Je kiest voor jarenlang meer sfeer in huis óf in de tuin. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de buxussen van Maxifleur die speciaal behandeld zijn met een UV-filter. Hierdoor zorgt de straling van de zon er niet voor dat je buxus binnen no-time is verkleurd.

Zoals we al zeiden, plaatsing kan zowel binnen als buiten. En een buxus of kunstplant op je dakterras geeft altijd een frisse en gezellige uitstraling. Ook in de trieste herfst en wintermaanden. Daarnaast heeft buitenplaatsing ook weer een voordeel op binnen; Je hoeft de boel niet af te stoffen. In ons regenachtige landje regent het vanzelf wel schoon.

Naast plaatsing in je huis zijn kunstplanten ook handig voor op kantoor. In tijden waar veel mensen thuiswerken of van lange, welverdiende vakanties genieten is het ideaal wanneer er geen zorgen over de planten bestaan. Dit geldt trouwens ook voor je huis, nooit meer de buurvrouw vragen op je planten te letten. En dan maar hopen dat ze niet verder gaat rondneuzen..

Kortom, niet alleen als je je buren niet vertrouwd maar ook wanneer je gewoon altijd het voorjaar in huis wil hebben zijn kunstplanten een perfect idee. Mocht je nog niet overtuigd zijn van de gelijkenis met echt, kijk dan snel in de webshop van Maxifleur. Begin gewoon met een klein plantje en voor je het weet woon je in een ware botanische tuin.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide