1307
Gerbera
Gepubliceerd: 22-08-2012 Laatste update: 07-04-2022

Bloemen geven vrolijkheid aan de zomertijd en dat geldt in extra mate voor gerberas. De bloemen hebben de vorm van de zon en zijn er in bijna alle kleuren van de regenboog. Met de gerbera heb je niet alleen het zonnetje in huis je wordt het zelf ook!

Zonnig effect
Met gerbera heb je altijd het zomergevoel. Dat komt niet alleen door de bloemen, die de vorm van de zon hebben, maar ook door de feestelijke kleuren. De gerbera is verkrijgbaar in haast elke kleur: van vuurrood tot opvallend paars, van sereen wit tot knalgeel. Een vaas met een kleurenmix van gerberas zorgt voor een spetterende zomershow in huis. Een krachtig effect krijg je juist door te kiezen voor één gerberakleur. Het extra zonnige effect van gerberas is dat iedereen gaat stralen van vrolijkheid!

Lekker lang
Gerberas hebben een lange steel. Een speels effect krijg je door de stelen op verschillende hoogtes af te snijden en in een aantal verschillende vaasjes te zetten. Doordat gerberas zeer sterke snijbloemen zijn, blijven ze vaak twee weken lang in een vaas stralen. Zorg wel dat de vaas schoon blijft en het water helder.

Actie
Om te vieren dat de zomertijd in Nederland is ingegaan, wordt bij bloemisten in april een vrolijke actie gehouden. Met het thema Zomertijd is gerberatijd krijgen kinderen een kleurplaat en iedereen die een bos gerberas koopt een leuke set wenskaarten.

Meer informatie en inspiratie over bloemen vind je op www.mooiwatbloemendoen.nl.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide