888
Gerbera

Bloemen geven vrolijkheid aan de zomertijd en dat geldt in extra mate voor gerberas. De bloemen hebben de vorm van de zon en zijn er in bijna alle kleuren van de regenboog. Met de gerbera heb je niet alleen het zonnetje in huis je wordt het zelf ook!

Zonnig effect
Met gerbera heb je altijd het zomergevoel. Dat komt niet alleen door de bloemen, die de vorm van de zon hebben, maar ook door de feestelijke kleuren. De gerbera is verkrijgbaar in haast elke kleur: van vuurrood tot opvallend paars, van sereen wit tot knalgeel. Een vaas met een kleurenmix van gerberas zorgt voor een spetterende zomershow in huis. Een krachtig effect krijg je juist door te kiezen voor één gerberakleur. Het extra zonnige effect van gerberas is dat iedereen gaat stralen van vrolijkheid!

Lekker lang
Gerberas hebben een lange steel. Een speels effect krijg je door de stelen op verschillende hoogtes af te snijden en in een aantal verschillende vaasjes te zetten. Doordat gerberas zeer sterke snijbloemen zijn, blijven ze vaak twee weken lang in een vaas stralen. Zorg wel dat de vaas schoon blijft en het water helder.

Actie
Om te vieren dat de zomertijd in Nederland is ingegaan, wordt bij bloemisten in april een vrolijke actie gehouden. Met het thema Zomertijd is gerberatijd krijgen kinderen een kleurplaat en iedereen die een bos gerberas koopt een leuke set wenskaarten.

Meer informatie en inspiratie over bloemen vind je op www.mooiwatbloemendoen.nl.GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners