6781
Geef je interieur een hippe twist, win deze gave potjes

Planten in leuke potjes, wij zijn er dol op! Je kunt er niet genoeg van hebben, ze voegen áltijd net dat beetje extra toe aan je interieur. Daarnaast geven planten letterlijk en figuurlijk lucht en frisheid in je huis. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze kekke potjes? Met de speelse uitstraling en strakke stijl passen ze in elke woonkamer. Ook helemaal jouw smaak? Grijp dan nu je kans en doe mee met onze supergave winactie!

9dd35f68adc0576d1b69738785c8b1a2_kopiëren.png

De bloempotjes zijn echte eyecatchers in je interieur. De grappige stijl en het strakke design zorgt ervoor dat ze zich in vele huizen thuisvoelen, aan jou de keuze of je voor wit of zwart gaat. Wij vinden ze beide prachtig! Nog leuker aan deze nieuwe gasten in je interieur is dat ze niet alleen komen. De set bestaat uit vijf verschillende exemplaren, wat een gezelligheid!

Hf5a938e1346d4705b2acccbb01b2eb7dj_kopiëren.png

WIN DEZE GAVE POTJES

Meedoen? Dat is super eenvoudig. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak daarmee kans deze onwijs leuke potjes. En…. als jij wint mag je ook een vriend of vriendin blij maken met een setje dus deel deze actie met al je vrienden!!.  Ps, ben je al lid van onze nieuwsbrief? Vul dan toch even het formulier in om je deelname kenbaar te maken!

Bestel jouw woonfavorieten bij onze partners