10108
Geef je interieur een hippe twist, win deze gave potjes
Gepubliceerd: 19-05-2021 Laatste update: 03-08-2021

Planten in leuke potjes, wij zijn er dol op! Je kunt er niet genoeg van hebben, ze voegen áltijd net dat beetje extra toe aan je interieur. Daarnaast geven planten letterlijk en figuurlijk lucht en frisheid in je huis. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze kekke potjes? Met de speelse uitstraling en strakke stijl passen ze in elke woonkamer. Ook helemaal jouw smaak? Grijp dan nu je kans en doe mee met onze supergave winactie!

9dd35f68adc0576d1b69738785c8b1a2_kopiëren.png

De bloempotjes zijn echte eyecatchers in je interieur. De grappige stijl en het strakke design zorgt ervoor dat ze zich in vele huizen thuisvoelen, aan jou de keuze of je voor wit of zwart gaat. Wij vinden ze beide prachtig! Nog leuker aan deze nieuwe gasten in je interieur is dat ze niet alleen komen. De set bestaat uit vijf verschillende exemplaren, wat een gezelligheid!

inspiratiebrochures1.png

Hf5a938e1346d4705b2acccbb01b2eb7dj_kopiëren.png

DE WINNAAR IS:

Wat hebben we veel leuke enthousiaste reacties op onze winactie ontvangen. Reden genoeg om binnenkort weer iets origineels te verloten. Deze winactie is gewonnen door: Emma Teijgeman uit Houten! Van harte gefeliciteerd met de prijs en zoals beloofd mag je ook een vriend(in) blij maken met een setje! Je ontvangt van ons een persoonlijk bericht.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide