9175
Geef je interieur een hippe twist, win deze gave potjes

Planten in leuke potjes, wij zijn er dol op! Je kunt er niet genoeg van hebben, ze voegen áltijd net dat beetje extra toe aan je interieur. Daarnaast geven planten letterlijk en figuurlijk lucht en frisheid in je huis. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze kekke potjes? Met de speelse uitstraling en strakke stijl passen ze in elke woonkamer. Ook helemaal jouw smaak? Grijp dan nu je kans en doe mee met onze supergave winactie!

9dd35f68adc0576d1b69738785c8b1a2_kopiëren.png

De bloempotjes zijn echte eyecatchers in je interieur. De grappige stijl en het strakke design zorgt ervoor dat ze zich in vele huizen thuisvoelen, aan jou de keuze of je voor wit of zwart gaat. Wij vinden ze beide prachtig! Nog leuker aan deze nieuwe gasten in je interieur is dat ze niet alleen komen. De set bestaat uit vijf verschillende exemplaren, wat een gezelligheid!

Hf5a938e1346d4705b2acccbb01b2eb7dj_kopiëren.png

DE WINNAAR IS:

Wat hebben we veel leuke enthousiaste reacties op onze winactie ontvangen. Reden genoeg om binnenkort weer iets origineels te verloten. Deze winactie is gewonnen door: Emma Teijgeman uit Houten! Van harte gefeliciteerd met de prijs en zoals beloofd mag je ook een vriend(in) blij maken met een setje! Je ontvangt van ons een persoonlijk bericht.

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners