989
Elho lanceert vibes collectie
Gepubliceerd: 25-01-2021

Haal good vibes in huis met de nieuwe designpotten van elho. Planten in huis zorgen namelijk voor een fijne sfeer, zuiveren de lucht en geven je energie. Een stijlvolle groene impuls is misschien alles wat je nodig hebt in deze tijd om van je huis een groen paradijs te maken. Combineer de verschillende kleuren van de vibes collectie en je interieur krijgt een vrolijke boost, perfect voor de donkere dagen dus.

 

De vibes potten hebben een retro-look dankzij het ribpatroon en zijn in vier verschillende kleuren uitgevoerd: zijde wit, botergeel, diepblauw en delicaat roze. Mix en match deze kleuren om ze het best tot hun recht te laten komen. Zo passen ze perfect in een knus en warm interieur of springen ze juist in het oog in een minimalistische omgeving. De potten verkleuren niet, zijn makkelijk schoon te maken en kunnen tegen een stootje.

Schoonheid van afval
De vibes collectie bewijst eens te meer hoeveel schoonheid er in afval zit. Zo is iedere pot gemaakt van gerecycled plastic, uitgevoerd in de maten Ø 14 cm | 16 cm | 18 cm | 22 cm en in de meest contemporain kleuren beschikbaar. Deze ‘retro meets 2020’ vibes collectie van elho is het perfecte excuus om je plantenhoek een mini make-over te geven.

inspiratiebrochures1.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide