1595
Bloemen en plantentrends zomer 2022: Bright and Breezy

Dit seizoen zitten we barstensvol energie en zijn we meer dan ooit ready om omringd te worden door kleur, lichtheid en positiviteit. Het decor van je mood wordt gevormd door frisse zomerse tinten dankzij gekleurde bloemen en planten, zowel binnen als buiten.

HAPPY ENERGY
We willen onszelf omringen met happy energy en dat begint bij de basis: een interieur vol kleur. De Bright & Breezy Trend Collectie kenmerkt zich dit seizoen dan ook door bloeiende planten en uitgesproken bloemen. En die zet je vooral niet op de standaard plekken.Geef de vergeten hoekjes in je huis eens wat aandacht en creëer her en der vrolijke,kleurrijke nisjes.

En niet alleen binnen is kleur belangrijk. De natuur bloeit, vloeit en beweegt met je mee. Dat zien we dus ook graag buiten terug. Je tuin word je favorite holiday get-away waarin je groen afwisselt met gekleurde buitenplanten. Snuif die kleuren op, voel de zon en geniet van een zoet uitzicht.

Voor elk interieur en voor elk buiten geldt: uitpakken! Alleen gekleurde accenten zijn niet genoeg. De bloemen en planten vormen op zichzelf ware accessoires voor je interieur en zijn er dan ook in verschillende soorten en maten. Wie voor een zomerse bestemming gaat, kan met de paarse Mediterrane bougainvillea helemaal los. Ben je meer het funky type? Dan kies je een caladium met roze blad. En wat binnen kan, kan ook buiten. Bonte bloeiers in je tuin zorgen voor een natuurlijke en luchtige overgang, bright & breezy style!

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners