3936
Bloemen en Planten trends herfst/winter 2020
Gepubliceerd: 27-10-2020 Laatste update: 07-12-2020

Mooiwatbloemendoen.nl en Mooiwatplantendoen.nl lanceren de allereerste Trend Collectie herfst/winter 20-21. Met de natuur als head of design, staan bloemen, kamer- en tuinplanten als één collectie centraal binnen de trend Inner Retreat. Het aanschouwen van de haute couture van moeder natuur kan ons helpen bij het herstellen van ons innerlijke evenwicht. Door bloemen en planten te bewonderen komen we tot onszelf. So, let’s all get plant and flower zen met deze prikkelende en inspirerende presentatie van kleur, structuur en geur. Zintuigen aan!

Trendcollectie_herfst_2020__orchidee__b_MED.jpg

Het vinden van de juiste balans

We leven in een drukke, chaotische wereld en vooral nu, in tijden van corona, ervaren we van alle kanten veel druk. Onze toekomst is minder duidelijk en juist daarom gaan we op zoek naar een ‘nieuwe balans’. Thuis – of op werk - rust vinden, even stil staan of zijn, opladen, genieten, het zijn allemaal redenen om onze omgeving te transformeren tot een bloemen en planten retreat. De Inner Retreat Trend Collectie helpt je om even op te laden, omringd door groen, in een oase van bloemen.

Trendcollectie_herfst_2020_beaucarnea_b_MED.jpg

Kalm seizoen

Deze herfst/ winter kleurt onze garderobe en ons interieur steeds meer neutraal. We keren naar binnen en gaan back to basic. De Inner Retreat trend draait om rust en sereniteit. We kiezen kwalitatieve basis items waarmee we lang vooruit kunnen. Warme kleuren en rijke structuren stellen ons gerust. We hebben een enorme behoefte aan selfcare en ontprikkeling. Deze pastelkleurige bloemen en planten met dromerige vormen zorgen voor een oase aan rust in huis. Ze geven een pop of colour aan je interieur en dragen bij aan je gevoel van geborgenheid en veiligheid.

Trends_Collectie_herfst_winter_2020_plants_46.jpg

De showstoppers

Zestien bloemen en planten vormen samen De Trend Collectie herfst/winter 2020. De bloemen zijn: Gipskruid, Anthurium, Chrysant, Cymbidium, Anjer en de snijheesters sneeuwbal en sering. Beaucarneavetplanten, varens, Phalaenopsis, kerstcactus en Kalanchoë zijn de kamerplanten van de collectie. Tuinplanten Eucalyptus, spar en kerstroos maken de collectie compleet.

inner_retreat_love--28square.jpg

Flower & plant power

Dit is een collectie met zachte texturen, vriendelijke vormen en rustgevende bladtekeningen. Er ligt een focus op bloemen en planten met een natuurlijke geneeskracht. Zo brengt de Chrysant, volgens eeuwenoud Chinees geloof, geluk en vrede in huis en helpt de Varen bij het zuiveren van de lucht. Ook in de tuin gebruiken we planten als buffer voor onze eigen rustoase. Gedetailleerd blad structuren, ronde vormen en een levendige biodiversiteit bieden ons een gevoel van bescherming. Wanneer we even de tijd nemen om de details van bloemen en planten te aanschouwen, onthaasten we. Ze zijn helend en brengen stabiliteit en positiviteit ons huis in.

 


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide