1286
Bloemen

Bloemen zijn uit het leven gegrepen. Ze vertolken vaak een persoonlijk verhaal en maken mensen blij. Zelfs een klein boeketje geeft groot geluk. Dit najaar ontvangen duizend mensen die hun bloemenverhaal vertellen een prachtig najaarsboeket. Het meest bijzondere verhaal wordt bovendien beloond met een jaar lang bloemen. Nederland wordt bloemrijk dankzij duizend en één verhalen!

Hoofdzaak
Bloemen brengen kleur en fleur op een grauwe herfstdag maar doen nog veel meer. Sommige bloemen hebben een eigen symboliek; zo staat de roos symbool voor liefde en de dahlia voor waardering. Ondanks de betekenis van specifieke bloemen heeft elk boeket een persoonlijk effect op de ontvanger. Ze bedanken, ontroeren, verrassen, vieren mee of bieden troost. De reden en het verhaal zorgen ervoor dat het boeket nog lang als gelukkige herinnering blijft bestaan.

Gratis geluk
Deel jouw persoonlijk bloemenverhaal via de website mooiwatbloemendoen.nl en je maakt meteen kans op één van de duizend gratis herfstboeketten van Stichting Bloemenbureau Holland ter waarde van € 30. De inzender van het meest bijzondere verhaal ontvangt zelfs een jaar lang gratis bloemengeluk. De actie loopt van 13 september tot en met 31 oktober 2010.

Najaarsbloemen
Veel bloemsoorten zijn het hele jaar door verkrijgbaar. Toch behoudt elk seizoen haar eigen bloemen. Zo zijn er in september en oktober veel verschillende soorten en kleuren verkrijgbaar van typische herfstbloemen als hortensias, Anthuriums, dahlias en chrysanten. Tijdens een bezoekje aan bloemist of bloemenkraam kijk je je ogen uit en wordt je warm van de mooiste seizoensbloemen.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners