971
Bijna moederdag

Op zondag 12 mei is het weer Moederdag en worden er weer vele moeders in de watten gelegd. Maar hoe zit het met de bijna moeders onder ons? Mogen we die stiekem ook niet alvast een beetje verwennen?

Mooiwatbloemendoen.nl vind van wel en heeft een hele leuke Facebook actie bedacht. Iedereen die bijna moeder wordt verdient een Bijna-Moederdagboeket!

Ken jij een bijna moeder die je wil verassen met een Bijna-Moederdagboeket? Maak op Facebook een boeket bloemen aan en nodig anderen uit om aan het boeket een bloem toe te voegen. Anderen kunnen bijvoorbeeld zijn de bijna vader, de bijna opa, oma, tante, oom, neef, nicht, suikeroom etc. Heeft het boeket 40 bloemen dan maakt de ontvangster kans op een echte bos bloemen!

 
Leuk weetje: wist je dat Moederdag al sinds 1913 bestaat en we dit jaar dus de 1000ste Moederdag vieren!

wonenonline

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners