1663
Zo manage je alle kabels bij jouw pc-setup
Gepubliceerd: 22-06-2021

Als je een pc-setup hebt met allerlei onderdelen, dan heb je waarschijnlijk erg veel kabels liggen die allemaal zorgen voor een hoop rommel. Niet omdat het echt rommelig is, maar omdat het er rommelig uit ziet om alle kabels zo te laten hangen en het niet netjes neer te leggen. Het raakt allemaal in de knoop en zorgt gewoon voor een hele warboel. Hoe kun je er makkelijk voor zorgen dat je jouw kabels netjes wegwerkt en het er mooi uit laat zien? Lees het hier.

Kort kabels in

Vaak zijn kabels enorm lang, en dat kan ervoor zorgen dat je een hoop ‘rommel’ aan kabels hebt liggen. Dat is natuurlijk vervelend. Een goede manier om dit op te lossen is door de lange kabels in te korten. Je hoeft ze natuurlijk niet te knippen en weer opnieuw vast te maken aan power connectors (wat wel een idee is, als je er handig mee bent), maar je kunt ze simpelweg inkorten door ze met een tiewrap of kabelbinder vast te maken. Als je wel handig bent met het werken met kabels en de stroom, dan kun je met connectors ze allemaal een stuk handiger verbinden en er zo voor zorgen dat je een stuk lagere hoeveelheid aan kabels moet managen.

Maak ze aan elkaar vast

Door alle kabels aan elkaar vast te maken met bijvoorbeeld touwtjes of tiewraps, kun je zo mooi de hele bende aan kabels in een keer wegwerken. In plaats van dat je tientallen losse kabels hebt, kun je ze zo in een keer managen en kijken hoe je ze makkelijk kunt wegwerken. Vaak heb je dan een grote hoeveelheid kabels. Hier kun je bijvoorbeeld een plant voor zetten of ze netjes achter je bureau langs wegwerken. Kijk wat het handigst werkt bij jouw setup.

Kies een speciaal bureau

Er zijn diverse bureaus die enorm geschikt zijn voor het wegwerken van veel lange kabels. Die hebben dan een speciaal vak voor een stopcontact met hierin ook genoeg ruimte voor andere kabels. Ook achter langs kun je de kabels die naar jouw pc lopen mooi wegwerken zodat je ze eigenlijk helemaal niet ziet. Kijk online eens rond naar de mogelijkheden hiervoor en kijk of het aanschaffen van zo’n bureau misschien iets is voor jou. Ook kun je het gemakkelijk zelf maken, maar hier heb je natuurlijk wel het inzicht en de materialen voor nodig. Kijk wat bij jou het slimste idee is.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide