1827
Recycle tassen voor het scheiden van afval

Draag je steentje bij aan duurzaam leven met de Recycling Trash tassen van Balvi. Deze set van drie tassen zijn ontworpen om glas, papier en pmd in te recyclen. Zit de tas vol, dan kun je de inhoud in de glasbak, papierbak of pmd-container gooien. Met de hengsels neem je de tas vol glas makkelijk mee naar de glasbak in het winkelcentrum.

Heb je een klein huis en niet voldoende ruimte voor meerdere prullenbakken? Dan zijn de Recycling Trash tassen de ideale oplossing. De grappige afbeeldingen op de voorkant van de lichtgrijze tassen sluiten precies op elkaar aan.

Producteigenschappen

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

  • Afvaltassen om makkelijk te kunnen recyclen
  • Set van drie tassen voor pmd, glas en papier
  • Makkelijk om mee te nemen naar de papier- of glasbak
  • Ideaal als je niet veel ruimte hebt voor verschillende prullenbakken
  • De tekeningen op de voorkant sluiten perfect op elkaar aan
  • Afmeting: 43 x 66 x 22 cm

Ontvang 15% korting op de Recycle tassen

Abboneer je hieronder op onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode voor 15% korting op deze Recycle tassen of al je andere aankopen bij Ditverzinjeniet.nl

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners