1885
Opgeruimde werkplek

De vakantieperiode is voorbij, tijd om weer aan de slag te gaan. Na deze ontspannende tijd ben je weer klaar om vol energie aan het werk te gaan. Wat hier bij helpt is een opgeruimde en comfortabele werkplek. Door op te ruimen kun je weer met een schone lei aan de nieuwe werkperiode beginnen. Maar nu hoef je niet al je bureauspullen weg te stoppen in laden en kasten. Hier heb je ook prachtige design organizers voor die niet misstaan op je bureau. Met de opbergers van Vitra kun je je spullen overzichtelijk kwijt en zijn je bureauaccessoires mooi geëtaleerd.

Familiebedrijf Vitra
Vitra is een Zwitsers familiebedrijf opgericht door Willi en Erika Fehlbaum. Na jaren bezig te zijn geweest met winkelinrichting stapten ze in 1957 over op de meubelmarkt. Dit was een gouden idee want door de vele samenwerkingen met verschillende designers was en is Vitra een koploper op de design meubelenmarkt.
De meubels en accessoires van Vitra worden veel gebruikt voor thuis, maar ook in openbare ruimtes en op kantoren. Dit maakt het gebruik van de Vita meubels heel divers. Vitra heeft een ruim assortiment met opbergers, tafels, verlichting en design stoelen. 

Vitra opbergmogelijkheden
Bureauspullen opbergen doe je makkelijk met de Vitra Storage Toolbox opbergbak ontworpen door Arik Levy. Deze opbergbak is vormgegeven als een gereedschapskist met handige vakkenverdeling. Hier kun je je pennen, post-its, paperclips en andere bureauspullen in bewaren. Deze staat heel leuk op het bureau en zo heb je al je spullen snel bij de hand. De Toolbox is tevens ook voor andere doeleinden zeer geschikt zoals het bewaren van je tuiniersgereedschap of fietsonderdelen.

vitra-misterdesign-2.jpg

vitra-misterdesign-3.jpg

Liever geen ruimte kwijtraken op je bureau voor het opbergen van je spullen, ook daar is een oplossing voor! Kies dan bijvoorbeeld voor de Uten Silo 2 opbergvakken. Deze vakken zijn erg handig in te richten met kleine bureauaccessoires. De verschillende vormen van de vakken zorgen voor dynamische aanblik en zijn geschikt voor alle kleine spullen die je snel nodig hebt.

vitra-misterdesign-4.jpg

Vitra maakt van elke werkplek een inspirerende en georganiseerde omgeving. Meer zien van Vitra? Kijk dan op MisterDesign voor de uitgebreide Vitra collectie.

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners