3688
Een fris en opgeruimd najaar met nieuwe producten IKEA
Gepubliceerd: 29-07-2019 Laatste update: 25-07-2021

Met de nieuwe producten van IKEA ga je fris en opgeruimd het najaar in. De items helpen je om slimmer gebruik te maken van de ruimte in huis - van een bed met modulaire opbergruimte tot een bank waar je op kan zitten, slapen én werken. Kussenhoezen in zwart-witte en kleurrijke prints en het dubbelzijdige dekbedovertrek geven je slaapkamer in een handomdraai een nieuwe uitstraling. Voor kinderen is er een keukentje en poppenkast ineen van duurzaam materiaal. Maak je keuken compleet met een retro stoel en servies van biologisch afbreekbaar plastic. De producten zijn vanaf augustus verkrijgbaar bij IKEA.

IKEA_fris_en_opgeruimd_najaar_KLOCKRANKA_PH157849.jpg

Vrolijk textiel
Droom weg onder het PIPSTÄKRA dekbedovertrek in pasteltinten. De ene zijde is kleurrijk, de andere zijde effen turquoise - zo geef je de slaapkamer met hetzelfde overtrek gemakkelijk een andere look. Ook met de kussenhoezen van duurzaam katoen geef je de slaap- of woonkamer een nieuwe uitstraling. De STRÄVKLINT en KLOCKRANKA kussenhoezen met ombre- en pixelprint voegen kleur toe aan een ruimte. De KINNEN en KLARASTINA hoezen met grafische patronen in zwart en wit passen goed in een minimalistisch interieur.

inspiratiebrochures1.png

IKEA_fris_en_opgeruimd_najaar_SPISIG_PH160610.jpg

Van speelgoedkeuken tot poppentheater
SPISIG is een speelgoedkeuken en poppentheater ineen - gemaakt van duurzaam materiaal, zodat ook de volgende generatie er plezier van heeft. Met het keukentje aan de ene kant, de gordijntjes in het midden en het krijtbord aan de andere kant kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten. De kleinste koks gaan aan de slag met de stoffen DUKTIG pizza met toppings en Zweedse kaneelbroodjes voor in de speelgoedoven. De PELARBOJ tafellamp in de vorm van een potlood is een vrolijke toevoeging aan de kinderkamer. De lamp verandert automatisch van kleur, maar kinderen kunnen er ook zelf mee aan de slag. Zo toveren ze hun kamer gemakkelijk om tot een kleurendisco, of kiezen ze één kleur om rustig bij te spelen.

IKEA_fris_en_opgeruimd_najaar_KARLJAN_PH161722.jpg

Duurzaam dineren
De KARLJAN stoel in rood of donkergrijs combineert retro design met comfort. Het TALRIKA servies in rood, groen en donkerblauw voegt kleur toe aan de eettafel. De bekers, schaaltjes, diepe borden en kleine bordjes zijn gemaakt van plantaardig, biologisch afbreekbaar plastic. Dit is een duurzamere optie dan plastic gemaakt van bijvoorbeeld ruwe olie. De keuze voor dit materiaal draagt bij aan het doel van IKEA om alle producten in de toekomst te maken van hernieuwbare en/of gerecyclede materialen.

IKEA_fris_en_opgeruimd_najaar_PLATSA_PH161727.jpg

Slim inrichten
In een kleine woning is het extra belangrijk dat je optimaal gebruikmaakt van de ruimte die er is. Het modulaire PLATSA bedframe combineert slapen en opbergen in één meubel met de verschillende planken, kasten en deuren. Je haalt het frame gemakkelijk uit elkaar en geeft het de vorm die op dat moment in de ruimte past. Ook de industriële NIKKEBY ladekast en het kledingrek in rood of grijsgroen metaal zijn een mooie én slimme toevoeging aan je huis. De FLOTTEBO slaapbank is ideaal voor een ruimte met meerdere functies; een plek waar je slaapt, werkt of kan relaxen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide