993
Zo koester jij jullie waardevolle momenten
Gepubliceerd: 24-01-2022

Die ene zonsondergang in Zuid-Frankrijk, dat kerstdiner waarbij alles klopte of gewoon die gekke foto op je verjaardagsfeest. We hebben ze allemaal; Herinneringen waar we direct blij van worden. Het levert ons een warm gevoel op. Een gevoel wat op de minder leuke dagen ons nét even dat extra beetje geluksgevoel geeft.

Om deze herinneringen niet te vergeten en levend te houden, hebben wij een aantal tips op een rijtje gezet die ons altijd ontzettend helpen.

Maak het zichtbaar

De smartphones van tegenwoordig bieden grote voordelen, zo maken ze de mooiste foto’s. Deze doen niet onder voor de kwaliteit van een professionele camera. Een nadeel is dat het afdrukken van een fotorolletje zoals vroeger tegenwoordig passé is.

Fotoboeken kun je wel digitaal vullen, maar dit is veel werk en liggen vaak in de kast. Wij hangen daarom graag foto’s op. Dit hoeven geen prachtige, gepolijste portretten te zijn. Juist niet. Die foto waarop je écht straalt, dat maakt blij.

De foto op canvas doet het nog altijd goed in ieder interieur. De kwaliteit is top en de prijs valt reuze mee. Wissel dan ook regelmatig van plaatje. In de winter een winters kiekje, in de zomer dat zonnige strand. Fleurt je woonkamer of keuken net wat meer op.

Klik en collect

Nu we toch aan het ophangen zijn. Niet alleen is er canvas, er zijn nog vele andere materialen op de markt gekomen. Ook de opties om te combineren qua vorm zijn enorm toegenomen. Met innovatieve ophangsystemen van magneten is het combineren heel eenvoudig geworden. Hiermee kun je ook verschillende vormen en groottes combineren.

 Maak één ruimte in je huis helemaal vrij voor foto’s en hang van alles doorelkaar. Een hal of toilet is hier zeer geschikt voor. En wanneer je gasten over de vloer krijgt geeft het altijd gespreksstof, want deze ruimtes kom je altijd langs. Onze favoriete vorm van het moment? We lóve de retro haxagon.

De babbelbox

Eéntje die wij ontzettend leuk vinden, zeker met kinderen. Het breekt op een doordeweekse avond meteen de sleur door deze babbelbox of eigenlijk pot open te trekken. We leggen uit hoe het werkt:

Vul aan het einde van het jaar met zijn allen een weckpot met post-its. Op deze post-its zet je de mooiste, gekste en/of grappigste herinneringen van dat jaar. Zet op de wat saaiere dagen de pot op tafel en trek er allemaal een briefje uit en bespreek de gebeurtenis. Zeker wanneer je veel briefjes verzameld én dit een aantal jaren doet, levert het heerlijke gesprekken op. Daarnaast versterkt het de gezinsband ontzettend door momenten te koesteren.

Kortom, herinneringen maken is heerlijk. Ze koesteren minstens zo belangrijk!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide