1732
Wallfelt. De trendy vilten wanddecoratie voor de woonkamer

Aan het muurdecoratie wandpaneel zoals dat nu aan de muur hangt gaat een hele geschiedenis vooraf. En als het aan oprichter en eigenaar Patrick Geurts ligt volgt er een lange, succesvolle toekomst. We spreken hem over dit unieke concept en het verhaal achter het jonge bedrijf Wallfelt.

 Hoe het begon

Hij studeert Scheikunde aan de Universiteit in Groningen en specialiseert zichin kunststof. Zijn werk vindt vooral plaats in het buitenland. Inmiddels is hij 25 jaar verder en heeft hij over de hele wereld gewoond en gewerkt.

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

Hij vroeg zich af; "hoe kan ik een saaie muur, van mijn woning of kantoor, onderdeel laten uitmaken van het hele interieur. Dát is het idee achter Wallfelt. Daarbij staat betaalbaarheid, duurzaamheid en gebruiksgemak centraal."

Wallfelt-vilten_wanddecoratie-interieur-bruin_kopiëren.jpg

Hij voert de eerste testen uit met een thermoform machine. Daarbij wordt het materiaal in een soort mal verwarmd om het te vervormen. De eerste testen doet hij met een heel ander materiaal. Uiteindelijk komt hij uit bij het vilt.

Duurzaamheid

Wallfelt is volledig gemaakt uit polyester vilt en 100% recyclebaar. Het vilt bevat 50% aan gerecycledevezels die uit gerecyclede plastic flessen komen. "Duurzaamheid is een van onze kernwaarden, door het gebruik van gerecycled polyester, verminderen we de CO2-uitstoot met maar liefst 50%, beter voor het milieu.

Het muurdecoratie concept

Wallfelt is de nieuwe hippe vilten wanddecoratie. Wallfelt is betaalbaar (vanaf 12,95€), duurzaam en gemakkelijk te monteren. Boren is niet nodig. Je plakt de panelen met de dubbelzijdige tape tegen de muur. Het onderscheidende zit hem volgens Patrick,in het modulaire karakter van het concept. De klant bepaalt zelf hoeveel panelen hij koopt, in welke kleur en in welk patroon hij ze vervolgens aan de muur hangt. Hij kan ze ook weer gemakkelijk verwijderen, veranderen of uitbreiden. Het is net zoals Lego.

Wallfelt-wanddecoratie-eetkamer-eettafel-zwart-wit_kopiëren.jpg

Kortingsactie

Voor de lezers van Wonenonline heeft Wallfelt een speciale kennismakingsactie. Met de kortingscode WONEN20 krijgt u 20% korting op uw aankoop op de website. De actie is geldig tot en met 15 April 2022.

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg Wallfelt dan.

www.wallfelt.nl
Instagram: @wallfelt.nl

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners