3774
Wanddecoratie
Gepubliceerd: 21-08-2017 Laatste update: 22-08-2017

De sfeer in je woonkamer wordt grotendeels bepaald door de vloer, de wandbekleding en de raamdecoratie. Deze 3 aspecten zijn vaste waardes. Met andere woorden, ze zijn niet direct te verwisselen als je de sfeer in je interieur wilt aanpassen aan bijvoorbeeld het nieuwe seizoen. Wel je kun spelen met losse elementen om je interieur te updaten. Denk hierbij aan het wisselen van je vloerkleden of het ophangen van andere wanddecoratie. Vooral het laatste kan de sfeer in je woonkamer omgooien. Een zonnige zomerdagfoto geeft een ander gevoel dan een zwart-witte skyline. Wanddecoratie van Wallstars is hier uitstekend voor geschikt. In tegenstelling tot traditionele canvasfoto’s is het doek verwisselbaar. Binnen enkele minuten heb je de sfeer omgetoverd van een wintertafereel naar een lentedag.

Verwisselbare kunst aan de muur
Het wisselen van je wanddecoratie is de manier om een andere sfeer te creëren. Maar waar laat je die canvasdoeken, aluminiumfoto’s of breekbare plexiglasprinten? En daarbij is de kans aanwezig dat ze beschadigen tijdens het verwijderen en vervoeren. Met de verwisselbare fotokunst van Wallstars heb je die problemen niet. Het aluminium frame blijft aan muur hangen, het enige dat je verwisselt is het doek. Zo heb je binnen enkele minuten een ander kunstwerk aan je muur. De kunstcollectie is zo groot dat er altijd wel iets te vinden is dat perfect uitsluit bij jouw interieur. Maar mocht je zelf een fervent fotograaf zijn dan kun je er ook voor kiezen om een eigen foto te laten afdrukken op verwisselbaar doek. 

Voordelen van verwisselbare fotokunst:
• Geen opbergruimte nodig voor de niet-gebruikte wanddecoratie.
• Geen kans op beschadigingen tijdens het verwijderen en vervoer.
• Het wisselen is zo gemakkelijk dat je je woonkamer kunt aanpassen aan de seizoenen.
• Ook geschikt voor kantoorruimtes, hotellobby’s, restaurants etc.
• Wandvast aluminium frame tot wel 6 meter groot.
• Je kunt een eigen foto laten afdrukken op verwisselbaar doek.
• Te bestellen met akoestische panelen.
• Foto’s van topfotografen uit de hele wereld.

WIN-VLOERKLEED.png

Creëer een herfstsfeer in slechts enkele minuten
De herfst komt er weer aan. Het leven verplaatst zich weer naar binnen. We steken kaarsjes aan en kruipen onder een dekentje op de bank. Hoe mooi is het om een sfeer te creëren in je huiskamer die volledig aansluit bij dit gevoel. Met een paar aanpassingen heb jij binnen no time deze sfeer te pakken. Begin met een mooie herfstprint aan de muur. Leg kussentjes op je bank in dezelfde kleurenstelling als je print. Mooie kaarsen en accessoires in herfsttinten maken je woonkamer af. Wallstars is hier echt je grote vriend. Doordat je een print van wel 6 meter groot gemakkelijk kunt vervangen heb je in één klap een complete wand voorzien van een herfsttafereel. En je zomerdoek past gemakkelijk ergens in een kast.

Verwisselbare fotokunst als oplossing voor akoestiekproblemen
Onze interieurs zijn door de jaren heen steeds strakker geworden. Gordijnen en tapijt hebben plaats gemaakt voor jaloezieën en harde vloeren zoals tegels en hout. Deze trend heeft echter ook een nadeel, de akoestiek in huis. Door de vele harde materialen kan er een onaangename galm ontstaan in je huiskamer. Wallstars biedt je met hun akoestische canvas schilderijen de perfecte oplossing voor deze galm.

Achter het verwisselbare doek plaats je speciale akoestische panelen. Op deze manier heb je een onzichtbare oplossing voor de galm in huis. De panelen absorberen als het ware het geluid en voorkomen zo de nare echo. De strakke aluminium lijst in combinatie met verwisselbare fotokunst is zo niet alleen een eyecatcher voor je woonkamer, maar ook een oplossing voor de galm zonder dat het de uitstraling van je moderne interieur teniet doet.

Topfotografen uit de hele wereld
Wanddecoratie is persoonlijk. Het gaat erom wat jij mooi vindt. Je wilt ’s avonds als je op de bank ploft na een lange werkdag foto’s aan de wand zien waar je een goed gevoel bij hebt en die jouw persoonlijkheid weergeven. Wallstars werkt samen met topfotografen uit de hele wereld. Hierdoor is de kans groot dat jouw ideale foto er tussen zit. Mocht je toch niet die ene foto hebben gevonden, dan kun je ervoor kiezen om zelf een foto aan te leveren. Uiteraard moet deze foto van goede kwaliteit zijn om een mooi eindresultaat te bereiken. Je foto wordt door Wallstars kosteloos beoordeeld om de kwaliteit vast te stellen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide