1620
Stop foto’s niet weg, hang ze op!
Gepubliceerd: 09-09-2021

Wat was het heerlijk, die welverdiende vakantie afgelopen zomer. Wat wij altijd jammer vinden aan vakantie, is dat de herinneringen die je hebt gemaakt eigenlijk veel te weinig weer voorbij komen. Herinneringen die je eigenlijk zou moeten koesteren en vaker aan moet terugdenken.

Mocht je de discipline hebben om fotoboeken samen te stellen, dan kun je deze op een regenachtige zondagmiddag er natuurlijk even bij pakken. Maar eigenlijk is het nóg leuker om tussendoor even die glimlach op je mond te toveren, terugdenkend aan die heerlijke tijd. Dus wat doen wij? Wij hangen het op!

In je sas met canvas

Een aantal jaren geleden waren ze daar opeens; De bedrukte canvas doeken voorzien van je eigen foto. Super leuk, maar je kon de pixels bijna tellen. Dit is inmiddels passé, de kwaliteit is echt waanzinnig geworden. Mede doordat we allemaal inmiddels over een topcamera beschikken. En dan bedoelen we niet zo’n optie met telelens, maar gewoon die steengoede camera op je telefoon. We nemen meer foto’s dan ooit, plaatsen ze online maar laten het er offline wel eens bij zitten. Super jammer, en daarom zijn wij nog steeds fan van de foto aan de wand.

inspiratiebrochures1.png

Meer dan canvas

Dat de kwaliteit verbeterd is, dat is een feit. Maar de mogelijkheden zijn daarnaast ook énorm geworden. Zo kwamen wij onlangs de retro foto op canvas tegen. Je kent het wel, het model zoals vroeger landkaarten in klaslokalen hingen. Die dus, maar dan met jouw eigen foto. Hóe leuk!

Ook heel leuk als cadeau voor iemand die een retro interieur heeft. Mocht je nou teveel leuke foto’s hebben, dan zijn meerdere kleine doeken aan de wand ook erg leuk. Een collage van jouw dierbaarste herinneringen. Van aluminium tot hout, als ondergrond is de keuze reuze.

Dé Hollandse vraag

En laten we wel zijn, we blijven allemaal Nederlanders dus dan ontstaat al snel de vraag: Wat kost dat nou? Dit verbaasde ons op de redactie énorm, we vonden het werkelijk enormgoedkoop. En of je dan inlevert op de kwaliteit? Nee, totaal niet. Het was werkelijk van erg goede kwaliteit en er was zeer zorgvuldig omgegaan met de levering.

Dus maak er een traditie van na de vakantie; Verzamel met z’n allen de meest hilarische, gênantste of meest romantische momenten en hang ze op. Wordt die saaie thuiswerkdag toch opeens voorzien van de nodige zonneschijn!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide