1045
Posters aan de wand in je interieur? Dit zijn de mogelijkheden

Een woning zonder muurdecoratie is natuurlijk erg saai. Gelukkig zijn er veel mogelijkheden om je muren te decoreren. Denk aan schilderijen, fotolijstjes of een behang. In deze blog willen we echter een optie met je bespreken die wat minder voor de hand ligt. En zoals je mogelijk al in de titel van dit artikel hebt gelezen, hebben we het over posters.

Denk je nu: “hoe kunnen posters nu als mooie decoratie in je interieur dienen?”? Dan raden we je aan om eens verder te lezen. We vertellen alles over de mogelijkheden en het printen van posters voor jouw interieur.

Het nabootsen van een schilderij

Schilderijen kunnen een prachtige toevoeging zijn aan je interieur. Ze maken je interieur als het ware af en zijn dan ook het kersje op de taart. Met een poster kun je een schilderij nabootsen. Heb je een leuk idee voor een schilderij? Dan kun je dit er zeer eenvoudig op laten drukken. Denk bijvoorbeeld aan een abstract schilderij. Of een schilderij van een bekende kunstenaar. Je kunt het zo gek niet bedenken en je kunt het op een poster laten drukken.

Bekijk of een schilderij binnen je interieur past

Schilderijen kunnen prachtig zijn. Maar dan moeten ze wel binnen je interieur passen. Een nadeel is echter dat schilderijen ook prijzig kunnen zijn. Je kunt dan ook niet zomaar iedere week een nieuw exemplaar aanschaffen, om zo uiteindelijk het schilderij te vinden wat het beste bij je smaak en interieur past.

Met posters kun je een aantal exemplaren laten printen. Vervolgens kun je kijken welke poster het mooiste is. Posters zijn relatief goedkoop. Daardoor kun je zonder al te veel kosten proberen wat het beste bij je past. Op deze manier kun je er uiteindelijk ook nog voor kiezen om daadwerkelijk een schilderij te kopen.

Eindeloze mogelijkheden voor muurdecoratie

Posters brengen je naast schilderijen eindeloze mogelijkheden om je muren te decoreren. Je kunt foto’s laten printen van je familie, zodat je ze altijd om je heen hebt. Of je laat een prachtig natuurlandschap printen, een mooie stad of je misschien wel je favoriete dier. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Zoals we al eerder hebben aangegeven, hoeft het drukken van posters ook niet duur te zijn. Mocht je een poster niet mooi vinden, of je bent het beu, dan kun je het zonder te veel kosten vervangen. Zoals ziet bieden posters meer mogelijkheden dan dat veel mensen denken.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners