1749
Je foto op canvas
Gepubliceerd: 19-02-2018

Het voorjaar is langzaam in aantocht. Heerlijk, we kunnen straks de winter weer achter ons laten en weer lekker veel naar buiten en de ramen opengooien. Het voorjaar is voor velen ook vaan een aanleiding om het interieur eens flink aan te pakken. Wat gezellige nieuwe voorjaarsbloeiers op tafel, nieuwe woonaccessoires in vrolijke lentekleuren en misschien zelfs een fris verfje op de muur.

 

Een leuke stylingtip voor het voorjaar is je foto's af te laten drukken op canvas en hier je muur mee te decoreren. Want hoe zonde is het om al jouw mooie foto's maar op je computer te laten staan. Je ziet ze eigenlijk nooit meer terwijl je er zoveel leuke dingen mee kunt doen!

Je kunt voor 1 grote foto kiezen, bijvoorbeeld van je kinderen, je gezin, je huisdier of die ene geweldige vakantiefoto maar je kan ook creatief aan de slag gaan en met meerdere foto's een canvas muurdecoratie creeeren.

Heb je kinderen? Dan heb je vast ergens de jaarlijkse schoolfoto waarop je kind trots wordt geportretteerd. Een leuk idee is om al deze foto's op kleine canvasjes af te drukken en naast elkaar te hangen aan de muur. Zo zie je hoe je kind elk jaar enorm is veranderd.

Maar je kan natuurlijk ook eerst creatief aan de gang gaan op je pc en van meerdere foto's een collage maken. Er zijn diverse gratis programma's of apps om meerdere foto's te combineren tot een mooie fotocollage. Vind je veel foto's op een collage wat rommelig vanwege de vele verschillende kleuren? Je kan er ook voor kiezen om je canvas in zwart/wit af te laten drukken.

Wat is een foto op canvas eigenlijk?
Canvas wordt ook wel linnen genoemd. Wanneer een foto op canvas wordt gedrukt komt er een kleine structuur in de foto. Het is dus niet glad zoals je gewend bent wanneer je een foto laat afdrukken bij een fotograaf. Je foto wordt geprint op een canvas doek welke wordt gespannen op een houten frame. De foto hangt hierdoor 2 tot 4 centimeter van de wand waardoor hij meer diepte krijgt. Je kunt een deel van je foto op de zijkanten laten doorprinten maar dat hoeft niet.

Woon je in Belgie en wil je de mogelijkheden eens bekijken voor een foto op Canvas neem dan eens een kijkje op de website van Drukland. Zij bieden je de mogelijkheid om je favoriete foto snel en vakkundig op canvas af te drukken.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide