1864
Fotomuur: al je dierbaren in een lijstje
Gepubliceerd: 12-05-2021

Stond vroeger alleen de opa die er niet meer was in een lijstje in de boekenkast? Nu mag iedereen die je dierbaar is met een foto in je woonkamer. De fotolijstjes kun je nog steeds in de boekenkast zetten, maar je kunt ook een mooie fotomuur maken. We hebben vijf ideeën voor je: hoe maak je een fotoverzameling die van je muur springt?

Verschillende lijstjes

Een kleurrijk geheel krijg je als je de muur behangt met een extreem behang, waarop je verschillende fotolijstjes hangt. In diverse maten én in diverse kleuren. Niet alleen springt de muur in het oog, je bezoek neemt zeker even de tijd om je nieuwste foto’s te bekijken. De kleuren van deze fotomuur kun je uiteraard zelf bepalen, het is maar net wat het best in jouw inrichting past.

Niet alleen foto’s

Naast foto’s kun je ook andere persoonlijke dingen inlijsten. Wat dacht je van de tekening van je nichtje of de voetafdruk van je zoon als baby? Een mooi gedicht dat je vader voor je geschreven heeft of een kattenbelletje van je lief? Hang je deze tussen de foto’s dan krijg je een afwisselend geheel. Heel persoonlijk!

inspiratiebrochures1.png

Wissellijsten: altijd actueel

Als je de foto’s in een wissellijst stopt, kun je ze altijd vernieuwen. Bij kinderen doe je dat regelmatiger dan bij volwassenen. Immers, een kind verandert in vijf jaar enorm. Een nieuwe foto kun je bij de fotograaf laten maken, maar soms is een foto met je smartphone ook prima. Afbeeldingen die met een smartphone genomen zijn, zijn tegenwoordig van hoogwaardige kwaliteit.

Creatief met foto’s

Maak je een collage van verschillende foto’s, dan kun je iedereen in dezelfde grote lijst aan de muur hangen. Ook een fotowand, maar dan net even anders. Een collage kun je zo creatief maken als je wilt, ook in een bepaalde vorm. Bijvoorbeeld in de vorm van een uitgesneden wereldkaart, waarin je je vakantiefoto’s verwerkt.

De hele familie

Natuurlijk kan een familiefoto niet ontbreken in je fotomuur. Heb je er geen? Neem dan bij de eerstvolgende familiebijeenkomst met een selfie stick smartphone een groepsfoto. Door die selfie stick kun je een ruimere hoek fotograferen, waardoor je meer mensen kwijt kunt.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide