2448
Een foto op canvas: 10 x inspiratie
Gepubliceerd: 13-12-2018 Laatste update: 14-12-2018

Ben je nog op zoek naar een mooi cadeau, of wil je de woonkamer een nieuwe uitstraling geven? Een foto op canvas doet wonderen! Hier vind je 10 manieren om van een foto op canvas te genieten!

 

  1. Kerstcadeau voor ‘de ouders’

Pas als je zelf vader of moeder wordt kun je waarschijnlijk écht begrijpen hoe blij ouders worden van hun kinderen. Een familieportret, of een leuke foto van de (inmiddels volwassen) kinderen, is dan ook een van de meest waardevolle geschenken die je je ouders kunt geven.

inspiratiebrochures1.png

  1. Trouwfoto

Ben je net getrouwd, of komt de eerste trouwdag van je zus eraan? Een foto van een kersvers bruidspaar kan niet ontbreken aan de muur! Maak deze extra bijzonder met een foto op canvas in een lijst, of kies bijvoorbeeld voor zwart-wit.

  1. Een reis om nooit te vergeten

Die eerste grote reis met je partner. De huwelijksreis, na die prachtige dag met de familie. Die tocht naar het dak van de wereld. Sommige reizen wil je nooit vergeten, en daar is een foto op canvas juist voor bedoeld! Of vervang gewoon elke twee jaar de vakantiefoto’s aan de muur met een nieuwe canvas: de beste herinneringen mogen vol in het zicht.

  1. Een collage

Kun je niet kiezen uit al die leuke foto’s? Maak dan een mooie collage van herinneringen en laat die op canvas drukken. Zo vang je een heel jaar aan bijzondere momenten. Of maak een collage voor je beste vriendin en geef als cadeau voor een speciale verjaardag!

  1. Tuinversiering

Heb je er wel eens aan gedacht om een foto op doek te laten drukken voor in de tuin of op het balkon? Ja, dat kan! Weerbestendige canvas doeken versieren zo je buitenruimte en komen vaak prachtig tot recht tussen het groen of op dat stenen muurtje.

  1. Origineel kraamcadeau

Wat geef je kersverse ouders, als je wil dat ze écht genieten van jouw cadeau? Een foto op canvas van hun kleine hummeltje! Tegenwoordig heb je in de eerste week na de geboorte al keuze uit honderden foto’s, maar je kunt het ook combineren met een mooie photoshoot.

  1. Natuur in huis

Natuurlijk hoef je niet te kiezen voor een herinnering aan de muur; een foto op canvas kan ook bedoeld zijn om kleur en een mooi natuurbeeld in huis te halen. Misschien heb je zelf een mooie foto gemaakt in een herfstbos of aan het strand, maar je kunt ook een voorgedrukte canvas kiezen van een echte fotograaf.

  1. Verzameling

Bij een foto op canvas denk je misschien aan één groot exemplaar. Maar dat hoeft niet: je kunt ook een verzameling kleine doeken bij elkaar hangen voor een speels effect! Van de kinderen en de hond, of van de laatste vakantie…

  1. Meerluik canvas

Heb je wel eens een meerluik canvas gezien? Het is een prachtige manier om design en een origineel tintje aan je foto toe te voegen. In feite bestaat je foto nu uit bijvoorbeeld drie doeken, met nét een streepje muur tussen de delen. Dat zorgt voor een bijzonder mooi effect!

  1. Bijzonder materiaal

Op linnen komt je foto mooi uit; het beeld is zacht, haarscherp en sfeervol. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een heel ander materiaal. Laat je foto bijvoorbeeld drukken op hout, of (plexi)glas, of aluminium. Keuze genoeg!

Wil je meer inspiratie opdoen neem dan eens een kijkje op de website van fotogeschenk.nl

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide