1216
Zo zorg je voor een uniek interieur
Gepubliceerd: 18-02-2022

Ben je op zoek naar een uniek interieur voor in jouw woning dat ook nog eens bij jou past? Dan is het zeker een goed idee om de website van kare.nl eens te bekijken. Hier staan volop meubels op waarmee je je interieur jouw eigen unieke touch kunt geven. Op welke manieren je nog meer het beste een uniek interieur kunt creëren? Daar vertellen wij je in dit artikel meer over. Lees snel verder en ga meteen met jouw interieur aan de slag!

Denk rustig na over je wensen

Wanneer je een uniek interieur wilt samenstellen, is het belangrijk om eerst rustig na te denken over jouw wensen. Niet altijd is je eerste idee altijd het juiste idee. Neem dan ook de tijd om na te denken over jouw wensen. Doe inspiratie op via Pinterest, Instagram of woonmagazines en bekijk wat voor soort items jou aanspreken en waarom dit zo is voordat je overgaat tot inkopen doen.

Bezoek verschillende online meubelshops en meubelzaken

Ga vooral lang verschillende meubelzaken en bezoek ook wat meer online meubelshops zoalskare.nl. Veel winkels en merken beschikken over meubelseries. Je kunt ervoor kiezen om gewoon een hele meubelserie te kopen waardoor je meteen klaar bent, maar je interieur zal er daarmee niet uniek uitzien. Daarom is het zeker aan te raden om diverse meubelzaken en webshops zoals de website van kare.nl te bezoeken en juist verschillende meubels met elkaar te combineren.

inspiratiebrochures1.png

Maak je meubels zelf

Je kunt ook jouw meubels zelf maken. Dit is een erg leuke manier om te zorgen voor een uniek interieur. Ga via internet eens op zoek naar DIY projectjes en bekijk wat er zoal mogelijk is op het gebied van interieur. Pinterest staat vol met leuke ideeën. Met enkele materialen kun je bijvoorbeeld een compleet nieuw meubelstuk maken. Je kunt er ook voor kiezen om een tweedehands meubel om te toveren tot iets gaafs wat precies bij de rest van jouw interieur past. Zorg er wel voor dat je over goed gereedschap beschikt, zodat je zelf je meubels kunt maken.

Combineer design met tweedehands

En onze laatste tip: combineer design met tweedehands. Zo geef je jouw woning namelijk een unieke touch. Investeer dan ook ten minste in 1 of een paar design stukken voor in huis. Dit kan een eyecatcher zijn zoals een mooi wandkast, een design eettafel of een opvallende design lamp. Hiermee krijgt jouw woning net wat extra’s. En dit kun je weer mooi combineren met tweedehands retro stoeltjes of een tweedehands bijzettafeltje.

Weet jij al hoe je een uniek interieur gaat creëren?

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide