748
Zo geef je jouw woonkamer een knusse herfstlook
Gepubliceerd: 29-09-2022

Het najaar is in begonnen en dit betekent voor velen dat het ook weer tijd is om het interieur een nieuwe look te geven en het extra gezellig te maken. In de herfst beginnen de temperaturen te dalen en wordt het wat koeler in huis. Daarom kiezen velen ervoor om in de herfst het warme gevoel naar binnen te brengen. Dit kan op verschillende manieren gedaan worden. Benieuwd naar de mogelijkheden of opzoek naar wat inspiratie? Lees dan snel verder!

Een knusse hoekbank

Niets is knusser en gezelliger dan met z’n allen lekker warm op de bank te hangen. Een goede hoekbank is hierbij essentieel. De opstelling, bekleding en kleur van de hoekbank spelen ook een belangrijke rol in het creëren van die warme en knusse sfeer. Een hoekbank met een ruim loungegedeelte zorgt ervoor dat je lekker languit onder je warme deken en met een kopje koffie of chocolade melk in de avond kan genieten van je favoriete serie of film. En op een hoekbank met ruime zitplekken kan je met een groter gezelschap heerlijk bijkletsen.

Warme houttinten

Natuurlijke elementen zoals hout, teak, rotan en jute kunnen jouw woonkamer omtoveren in een sfeervolle en warme ruimte. De natuurlijke charme van deze meubels zorgen voor een prachtige en knusse herfstsfeer. Je kunt bijvoorbeeld een prachtig TV meubel van hout toevoegen aan je ruimte om in de herfstsferen te komen. TV meubels zijn er in veel verschillende stijlen, formaten en materialen. Voor een herfst make-over, is een TV meubel van massiefhout of eikenhout een goede optie.

WIN-VLOERKLEED.png

Wil je het groots aanpakken en je hele interieur een opfrisbeurt geven? Dan kun je ook kiezen voor een complete woonkamer set in teakhout of mangohout. Met een complete woonkamer set weet je zeker dat alle meubels goed bij elkaar passen en ben je in één keer klaar met je gehele woonkamer inrichting.

Woonaccessoires voor een knusse en warme sfeer

Niets past beter in de herfstsfeer dan leuke kussens en dekens waar je jezelf extra warm mee kunt houden. Ga voor dekens en kussens in leuke kleuren die aansluiten bij je interieur en ook extra warmte uitstralen. Kussens ogen niet alleen erg knus maar zorgen ook voor extra comfort en warmte tijdens het luieren op de bank. Ook een leuk vloerkleed kan voor extra warmte zorgen en voegt extra stijl en sfeer toe aan je ruimte. Een dik vloerkleed of een vloerkleed met zachte haartjes is heerlijk om je voeten op warm te houden. En last but notleast, leuke kaarsen met najaar geurtjes. Kaarsenhouders zijn daarom ook een leuke trend en een sfeervolle toevoeging.

Hopelijk ben je na het lezen van dit artikel geïnspireerd geraakt om de knusse herfst sfeer in huis te halen. Zal je jouw ruimte een totale make over geven of zal je slechts enkele items toevoegen of verplaatsen? Ongeacht de grootte van je najaar metamorfose zijn er heel veel leuke meubels en items die je kunt vinden, zelfs met een beperkt budget.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide