1237
Wonnshoppen
Gepubliceerd: 16-12-2016 Laatste update: 07-05-2017

Meubels vinden is tegenwoordig niet meer zo simpel als dat het vroeger was. Waar toen de enige optie was om naar de lokale meubelzaak te gaan om daar te kiezen welke meubels het beste in je huis passen, zijn er nu zoveel opties dat het bijna niet meer mogelijk is om een keuze te maken zonder keuzestress. Voor meubels kun je naar de:

• Zweedse gigant

• Kringloopwinkel

• Lokale meubelzaak

• Online meubelwinkel

Geen wonder dat het tegenwoordig zo lastig is om de juiste meubels voor jouw huis te vinden. Voordat je ook maar weet wat voor bank je wilt, moet je al kiezen tussen wáár je deze gaat kopen. Gelukkig zijn er met de komst van het internet veel hulpmiddelen om je te helpen!

Online
Bijna alle meubelzaken hebben hun complete collectie op het internet staan. Dit betekent dat je hier rustig vanuit het comfort van de bank tussen kunt snuffelen. Je kunt al het aanbod vergelijken en zo tot de juiste keuze komen zonder dat je lastig wordt gevallen door opdringere verkooppraatjes. En dat vergelijkingsproces, daar kan Furn.nl je goed mee helpen. 

Furn.nl
Bij Furn.nl kun je namelijk het complete aanbod van vrijwel alle grote meubelgiganten (en uiteraard ook minder bekende designmerken) vergelijken, om zo tot jouw ideale set te komen. Onder andere de volgende winkels hebben hun aanbod op Furn.nl staan:

• Home24

• Flinders

• Woonexpress

• Hema

• De Bijenkorf

• Vtwonen

In totaal zijn er meer dan 80 duizend artikelen waar je uit kunt kiezen voor het interieurdesign van je woning of appartement. Van tuinartikelen tot eettafelbanken en van nachtkastjes tot serviessets.

Voordelen van Furn.nl
De klant staat centraal bij Furn.nl en dat valt ook te merken aan de centrale thema’s die Furn.nl te bieden heeft. Als kijk- en vergelijksite kun je terecht voor de volgende zaken.

Kijken
Als kijksite kun je op Furn allerlei inspiratie op doen voor hoe jij jouw woning wilt inrichten. Door lekker te snuffelen door het aanbod kun je al gauw nieuwe en leuke meubels zien, waar je wellicht nog nooit aan gedacht had. Die ene hoekbank , of die keukentafel die eigenlijk perfect in het interieur past. Het is eigenlijk hetzelfde als rustig door de Ikea wandelen, alleen hoef je de deur niet uit!

Vergelijken
Nadat je inspiratie hebt opgedaan, kun je kijken wat nu het beste bij je past. Je kunt namelijk het complete aanbod vergelijken zodat alles precies naar jouw wens is. Zoek je een bepaalde kleur, een specifiek merk of heb je een maximum wat je uit wilt geven. Geef dit aan en uit alle honderden keuzes worden de relevante meubels voor jou geselecteerd. Zo redt je jezelf van al de keuzestress!

Blog & advies
Daarnaast onderhoudt Furn.nl ook een blog met daarin allerlei leuke tips om ervoor te zorgen dat jouw woning er goed uit ziet. Weet je zelf niet precies wat je wilt, of wil je gewoon even fijn inspiratie op doen, neem dan een kijkje op het blog


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide