1029
Reclametafel

Anouk Bedeaux, eigenaar van Tafel-design (en zelf ook ontwerper) brengt een nieuw concept op de markt; De BOEG: een designtafel gemaakt van de bouwborden, die op bouwlocaties zijn te vinden en normaal gesproken na oplevering in de puinbak verdwijnen. Door deze borden om te zetten naar een duurzaam gebruiksartikel markeert de tafel het begin en het einde van een langdurige bouwperiode. Praktijk en kunst ontmoeten elkaar in tafel De BOEG.

Ze zijn voor iedereen herkenbaar; letters en afbeeldingen die prijken op grote bouwborden op alle bouwlocaties. Na maanden, soms zelfs jaren hun boodschap te hebben verkondigd, worden de borden verzaagd en als unieke puzzel samengesteld tot verrassende composities. Zo wordt elke tafel anders en verteld elke tafel een persoonlijk verhaal. Uiteraard wordt elke tafel afgewerkt en verduurzaamd met een stevige epoxy laag.

De creatie van een duurzaam gebruiksartikel door middel van hergebruik van bestaande materialen was één van de uitgangspunten voor dit nieuwe tafel ontwerp. Anouk Bedeaux ontwierp deze unieke tafel naar een idee van Buro voor de Boeg. Tafel De BOEG springt eruit door zijn eenvoud en symmetrie. De bouwborden die een paar weken geleden het bouwproject markeerden, worden verwerkt tot een bruikbare design tafel die in het oog springt. Een mooi visitekaartje met een tastbare herinnering. Praktijk en kunst komen samen, raken elkaar aan; design in de praktijk.

Tafel De BOEG geeft duidelijk een meerwaarde door een stuk emotie die in ieder tafel afzonderlijk wordt verwerkt. Terwijl er aan de tafel wordt gegeten of vergaderd kan nog even worden teruggedacht aan de tijd dat het gebouw nog in de steigers stond.

www.tafel-design.nl


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners