972
Uitrusten in de hangstoel

Het leven is druk. Onderzoek wees uit dat het aantal prikkels dat een mens rond het jaar 1600 in zijn gehele leven kreeg, vergelijkbaar is met wat wij in een dag opdoen. We hebben tijd nodig hiervan te herstellen en dit te verwerken.

Dat is belangrijk om daarna door te kunnen. De hangstoelen van Luilak past perfect in deze gedachte. Je rust lekker uit in een hangstoel. Er zijn ruwweg twee mogelijkheden: hangstoelen of hangstoel loungers. Dat zijn grotere hangstoelen; Daar kan je bijna volledig recht in liggen. Probeer het eens het is een fijne ervaring. Even een korte break van een half uur vergroot de inzet en kwaliteit van het werk aanzienlijk. Een hangstoel is ook geen ‘sta-in-de-weg’. Met één ooghaak of de bevestigingsset “FLUITJE VAN EEN CENT” van Luilak hangt de hangstoel in een minuut en is hij ook weer netjes opgeborgen in een minuut.

Hangstoel op het werk
Als directie kijkt u eerder naar een bureaustoel dan naar een hangstoel voor uw medewerkers. Logisch. Toch is de aanschaf van een hangstoel een goede investering met lage kosten. Medewerkers die na de lunch bijvoorbeeld een kwartiertje kunnen uitrusten zijn meer uitgerust om aan het tweede deel van de dag te beginnen. Maximaal rendement begint met een uitgeruste medewerker. Tijdelijk opladen helpt met de efficiency, creativiteit. Een hangstoel maakt u eenvoudig vast met 1 ooghaak. Natuurlijk zijn er allerlei felle of bonte kleuren in de hangstoel verkrijgbaar, maar ook zakelijk wit, of zwart of wellicht de combinatie van zwart-wit zelfs. De keuze is royaal bij Luilak. Goed te weten is de Luilak zelf haar producten laat produceren in Zuid Amerika, waarbij authenticiteit voorop staat, het kindertehuis La Vecina gesteund wordt, fabrieksarbeiders een eerlijke prijs krijgen en we gebruik maken van biologisch eerlijk katoen. Een kleine investering met een groot rendement.

hendersmagazinebanner.png

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners