1663
Uitgekeken op je tv meubel? Tips voor het kopen van een nieuw exemplaar
Gepubliceerd: 03-02-2021 Laatste update: 17-04-2022

Kun je niet meer naar je tv kijken en komt dat niet door het aanbod op Netflix? Dan wordt het tijd je tv meubel te vervangen. In veel magazines zien we de mooiste flatscreens aan de wand. Zeer stijlvol, maar vaak in de praktijk niet realistisch. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuzeen geloof ons; Voor elk interieur is er een optie!

Een nieuw tv meubel, je koopt het niet elke dag maar toch is het behoorlijk bepalend voor je interieur. Waar je een gewone kast uitzoekt op zijn ‘looks’ spelen bij een tv meubel ook andere aspecten een rol. Zoals we al zeiden dient hij vooral om praktische zaken te regelen, zoals het wegwerken van bedrading en het opbergen van spullen. Dat de plaatsing van een tv meubel niet meteen afbreuk hoeft te doen aan je matchende interieur toont het brede aanbod aan tv meubels inmiddels wel aan.

Qua keuze kun je er namelijksuperveel kanten mee op. Er zijn grofweg twee soorten tv meubels, een op pootjes staande of een zwevende aan de wand. Het tweede zien wij vaak terug in de strakkere interieurs om toch het moderne aspect te behouden. Qua installatie vraagt dit wel om wat meer kluservaring, daarnaast vraagt het wat van de muur. Woon je in een oud huis waar de muren soms poreus is bij het boren van gaten? Ga dan voor zekerheid en kies een voor ander passend televisiemeubel.

Wellicht heb je ons artikel over het maken van meubels van pallets gelezen, hiervan zelf een leuk exemplaar maken is een goede optie. Wellicht niet in het bezit van enorme klusdrift of past steigerhout gewoon niet in je interieur? Dan zijn er tal van andere opties, zowel dus voor strakke interieurs maar ook voor een industriële look. Dat de aanschaf van een splinternieuw exemplaar niet meteen in de papieren hoeft te lopen toont het huidige aanbod ook wel aan. En dat heeft zijn voordelen; kan je partner zijn dure tv kopen, en onderhandel jij er een mooi nieuw meubel uit.

Dan nog even over de praktische kant, iets waar wij als echte interieurjunkies nog wel eens aan voorbijgaan. Bekijk vooraf goed wat je met het meubel wilt; Dient hij echt als tafel voor de tv of wil je er ook je complete dvd-verzameling in plaatsen? Wij kunnen ons in ieder geval voorstellen dat zaken als afstandsbedieningen erin komen te liggen. In dat geval kunnen wij een aantal lades aanraden.

Nog een tip; Mocht je door het grote aanbod door de bomen het bus niet meer zien, ga dan voor een mooi compleet plaatje door je keuze te laten matchen met je salontafel. Deze staan vaak dichtbij elkaar geplaatst en dit straalt eenheid en rust uit in je interieur.

Zoals je kunt lezen, ook bij dit deel van je inrichting is de keuze reuze. Dus besteed de tijd van die volgende zéér belangrijke voetbalwedstrijd die per se gekeken moet worden nuttig, en zoek online naar een nieuwe aanwinst voor je interieur!


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide