174
TV Meubelen: stijlvol en praktisch
Gepubliceerd: 22-01-2024

Vandaag de dag is de televisie vaak het middelpunt van onze woonkamers. Maar een stijlvol TV meubel kan in jouw woonkamer natuurlijk niet ontbreken. Het draagt niet alleen bij aan sfeer in huis, maar is vooral ook erg praktisch voor het opbergen van snoeren en kabels.

Praktische voordelen van een TV meubel

Het hebben van een TV meubel brengt verschillende praktische voordelen met zich mee. In een open TV meubel kun je bijvoorbeeld diverse tv apparatuur kwijt, maar mocht je een zo opgeruimd mogelijke woonkamer willen. Dan kun je het beste kiezen voor een TV meubel met dichte deuren. Zo berg je al je snoeren, opladers en andere apparatuur makkelijk op en ligt het niet in het zicht. Ook zijn moderne TV meubelen vaak voorzien van handige kabelgoten en gaten om alles netjes weg te werken.

Wat is de ideale hoogte voor een TV meubel?

De hoogte van een TV meubel is belangrijk als je opzoek gaat naar een geschikte kast. De ideale hoogte verschilt per persoon. Dit is afhankelijk van de kijkhoogte. Tip: pak de bovenrand van de televisie als kijkhoogte wanneer je kiest voor een staande tv kast. Gemiddeld is een staand TV meubel tussen de 50 en 60 cm hoog. Dus dan zit je meestal goed.

inspiratiebrochures1.png

Verschillende soorten TV meubels 

Kies een TV meubel die past bij jouw woonstijl. Heb je een modern, minimalistisch of industrieel interieur? Voor elke woonstijl is er een geschikt TV meubel te vinden. Ga je voor industrieel? Kies dan voor een houten TV meubel met metalen poten. Ben je meer fan van modern? Kies dan voor een zwevend TV meubel in een mooie lichte kleur. Tevens is het belangrijk om na te denken of een open TV meubel of TV meubel met dichte deuren beter in jouw interieur past. 

Kortom, TV meubelen dienen zowel als stijlvol en praktisch meubelstuk. En daarom onmisbaar in elke woonkamer.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide