1299
Dutch Design Chair
Gepubliceerd: 09-10-2017

Dutch Design Brand zorgt ervoor dat je het hele jaar kunt genieten van al het moois uit de natuur, want met de nieuwe Dutch Design Chair Tropical Flowers haal je een stukje natuur in huis. Met zijn heerlijke frisse en botanische look is deze nieuwe kruk een echte blikvanger in het interieur. 

Slinger aan een liaan door de jungle, laat alle dierengeluiden op je inwerken en geniet van het moois om je heen. Waan je in tropische sferen met de nieuwe Design Chair Tropical Flower. Door het gebruik van exotische bloemen in roze, rood en groen tinten creëer je een stukje regenwoud in huis. Vanwege de warme tinten in combinatie met de frisse bloemen is de nieuwe Dutch Design Chair een geweldige nieuwe aanwinst voor in huis. 

Dutch Design Chair
Het grote succes heeft de Dutch Design Chair te danken aan de unieke vormgeving en innovatieve constructie. De mogelijkheden zijn eindeloos; je kunt de stoel gebruiken als nachtkastje, kruk of bijzettafeltje. De krukjes zijn gemaakt van FSC gecertificeerd karton en kunnen met gemak 200 kilo dragen. Een echte krachtpatser dus, met een geweldige uitstraling en daarmee een eyecatcher voor je interieur. Niet zo gek dat de New York Times deze Chair uitriep tot ‘standout creation’. Bovendien is de Dutch Design Chair de winnaar van de Red Dot Design Award 2013.

inspiratiebrochures1.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide