2872
Trendy steigerhout
Gepubliceerd: 24-07-2018

Een trend die al jaren voortduurt en voorlopig nog wel even zal aanhouden is de steigerhout trend. Niet zo gek eigenlijk ook want steigerhout heeft een natuurlijke stoere uitstraling en niet geheel onbelangrijk; steigerhout is heel goed betaalbaar. We zien daarom dat er steeds meer meubels van steigerhout worden gemaakt.

 

meubNaast de stoere uitstraling kan je met steigerhout eigenlijk wel alle kanten op. Het is heel goed te combineren met andere materialen zoals bijvoorbeeld steen of aluminium. Daarnaast past steigerhout in vrijwel elk type interieur. Het mooie van steigerhout is dat het gemakkelijk op maat te maken is. Zo kan je het zo gek niet bedenken of welk meubelstuk kan wel van steigerhout gemaakt worden.

inspiratiebrochures1.png

Bekend zijn we natuurlijk allang met de steigerhouten loungeset voor buiten of de gezellige eettafel voor binnen maar ook voor onze huisdieren is steigerhout een steeds populairder materiaal. Wat dacht je bijvoorbeeld van een stoere steigerhouten hondenmand. Of een steigerhouten eet/drinkbak waarin je de aluminium bakjes laat zakken. Of een kapstok gecombineerd met steigerhouten buizen voor een super industriele look in jouw hal.

Wat je ook bedenkt, alles is wel te maken van steigerhout. En ben je een beetje handig dan doe je dit gewoon lekker zelf.
Maak een schets van jouw nieuwe steigerhouten meubel, koop online wat steigerplanken en je kunt aan de slag.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide