815
Toe aan een nieuw interieur? Volg deze 4 tips
Gepubliceerd: 13-12-2022

Je huis is je thuis. Het is een plek waar je kunt ontspannen en jezelf kunt zijn. Het is een plek waar je blijvende herinneringen kunt maken met je familie en vrienden. Het is een manier om je huis eruit te laten zien en voelen zoals jij dat wilt. En het is heel leuk! Of je nu nieuwe meubels kiest, de muren schildert of kunst ophangt, elke beslissing die je neemt, brengt je huis een stap dichter bij jouw droomplek. Dus ga aan de slag met dat nieuwe interieurproject. Uiteindelijk zul je er heel blij mee zijn. Hier zijn vier tips om je op weg te helpen.

#1 Begin met een frisse verflaag

Verf is een van de snelste en meest betaalbare manieren om een kamer binnen no-time te transformeren. Je kunt het gebruiken om een ruimte op te fleuren, de sfeer in een kamer te veranderen, of een kleine ruimte groter te laten lijken. Denk bij het kiezen van een verfkleur aan het gevoel dat je in de ruimte wilt creëren en kies op basis daarvan een kleur. Lichte kleuren geven een kamer een meer open en luchtig gevoel, terwijl donkere kleuren een kamer een knus en intiem gevoel kunnen geven.

#2 Haal nieuwe meubels in huis

Als je tv kasten er wat ouderwets uitzien, overweeg dan te investeren in een paar nieuwe stukken. Maar in plaats van alles in één keer te kopen, neem je tijd en bouw je collectie stukje bij beetje op. Op die manier kun je echt de tijd nemen om stukken te vinden waar je van houdt en die goed bij elkaar passen. Het is namelijk niet altijd makkelijk om hoekbane. Bovendien is deze aanpak erg fijn voor je portemonnee!

inspiratiebrochures1.png

#3 Werk je raambekleding bij

Raambekleding is een andere geweldige manier om het uiterlijk van een kamer te veranderen zonder veel geld uit te geven. Als je momenteel jaloezieën of gordijnen hebt die er versleten of verouderd uitzien, probeer dan eens rond te shoppen voor nieuwe. Er zijn veel leuke opties in verschillende prijsklassen. Of ga zelf lekker creatief aan de slag en maak ze zelf!

#4 Voeg nieuwe accessoires toe

Last but not least! Accessoires voor op één van de salontafels is de perfecte manier om je ruimte te personaliseren en wat flair toe te voegen. Als je een klein budget hebt, probeer dan eens te shoppen in kringloopwinkels of bij garageverkopen voor unieke one-of-a-kind pieces. Of, als je bereid bent iets meer uit te geven, investeer dan in kwaliteitsartikelen die jarenlang meegaan. Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide