1668
THE BONBARON van Fatboy
Gepubliceerd: 25-01-2021 Laatste update: 26-01-2021

Heb je je weleens afgevraagd hoe het zou voelen om op een wolk te zitten in je woonkamer? Fatboy maakt deze wens werkelijkheid met het uitbrengen van The BonBaron.

Op het eerste gezicht laat The BonBaron meteen het kenmerkende Fatboy-handschrift zien. Design met een glimlach, vertaald naar een stoere, uitnodigende fauteuil. The BonBaron biedt je een volledig nieuwe indoor-zitervaring. Denk aan de marshmallow waar je vroeger als kind in weg wilde zinken, maar dan zonder plakkerige boel.

Een stevige basis zorgt voor de rechtopstaande vorm van The BonBaron en de vulling bestaat uit superzacht schuim. Dankzij slimme compartimenten blijft de vulling op zijn plaats zodat je comfortabel kunt zitten en zorgt het tegelijkertijd voor het design en de vorm van de stoel.

inspiratiebrochures1.png

The BonBaron maakt het mogelijk om met dat design te spelen. De twee spanbanden die de stoel vanbinnen versterken, komen er aan de achterkant uit waar je met behulp van twee oversized knopen de rugleuning kunt verstellen naar jouw wensen.

De BonBaron is in 4 kleuren verkrijgbaar op fonQ.nl

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide