1462
THE BONBARON van Fatboy

Heb je je weleens afgevraagd hoe het zou voelen om op een wolk te zitten in je woonkamer? Fatboy maakt deze wens werkelijkheid met het uitbrengen van The BonBaron.

Op het eerste gezicht laat The BonBaron meteen het kenmerkende Fatboy-handschrift zien. Design met een glimlach, vertaald naar een stoere, uitnodigende fauteuil. The BonBaron biedt je een volledig nieuwe indoor-zitervaring. Denk aan de marshmallow waar je vroeger als kind in weg wilde zinken, maar dan zonder plakkerige boel.

Een stevige basis zorgt voor de rechtopstaande vorm van The BonBaron en de vulling bestaat uit superzacht schuim. Dankzij slimme compartimenten blijft de vulling op zijn plaats zodat je comfortabel kunt zitten en zorgt het tegelijkertijd voor het design en de vorm van de stoel.

The BonBaron maakt het mogelijk om met dat design te spelen. De twee spanbanden die de stoel vanbinnen versterken, komen er aan de achterkant uit waar je met behulp van twee oversized knopen de rugleuning kunt verstellen naar jouw wensen.

De BonBaron is in 4 kleuren verkrijgbaar op fonQ.nl

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners