1412
TBLS Kloostertafels
Gepubliceerd: 10-12-2013 Laatste update: 07-05-2017

De winter heeft haar intrede gedaan en de dagen worden korter. Juist in deze periode gaat er niks boven knusse avonden met familie en vrienden. Een lekkere zondagmiddagborrel, een goed gesprek, een uitgebreid (kerst)diner of een ‘ouderwets’ spelletje mens-erger-je-niet; je doet het aan een gezellige kloostertafel.

Robuust, comfortabel, natuurlijk en geleefd, dat zijn enkele kenmerken van deze prachtige tafels die ook wel kasteeltafels genoemd worden. Voorheen kwam je deze robuuste tafels enkel tegen in Bourgondische interieurs, maar vandaag de dag vallen steeds meer mensen voor de ‘robuuste look’ van deze tafels. Of het nu gaat om een industrieel interieur of een landelijk rustieke stijl; een authentieke kloostertafel zorgt voor rust en warmte.

Kloostertafels zijn te verkrijgen in verschillende soorten hout zoals eiken, teak of grenen. Elke houtsoort heeft zijn eigen unieke uitstraling zodat er voor elk interieur een passende tafel is. Sommige tafels zijn afgewerkt met olie en andere tafels zijn van onbewerkt hout voor een meer authentieke uitstraling. De stevige constructie van dikke poten en tussenbalken maken tafellengtes van meer dan 3 meter mogelijk. Dat zijn nog eens gezellige gezinstafels!

TBLS is de specialist op het gebied van kloostertafels. Vind je een kloostertafel toch net iets te massief? TBLS heeft tevens een gevarieerde collectie eettafels met onder andere aluminium constructies en zelfs tafelbladen van stijlvol beton. Voor bijpassende stoelen of tafelbanken biedt TBLS tevens ruime keuze. Mooie landelijke kleuren, verrassende combinaties, vriendelijke prijzen en snelle levertijden. En het leuke is dat je geen weken hoeft te wachten op je aankoop. TBLS levert namelijk (bijna alles) uit voorraad!


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide