2376
Industriële tafels
Gepubliceerd: 20-06-2017 Laatste update: 26-05-2021

Helemaal van nu, de industriële tafel. industriële tafels hebben de laatste jaren enorm aan populariteit gewonnnen en zijn bijna niet meer weg te denken uit ons interieur. Dat is ook niet zo vreemd want een industriële tafel past vrijwel in ieder interieur en is in veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar.

Industriële tafels hebben een ruige en robuuste uitstraling en kunnen goed gecombineerd worden met diverse woonstijlen zoals klassiek, modern of de populaire Scandinavische woonstijl.

Veel mensen denken bij het begrip industrieel vaak aan grof, ijzer en staal maar bij een industriële tafel heb je de mogelijkheid om deze met verschillende onderstellen en bladen te combineren zodat je precies de sfeer kunt creeeren die het best past bij jouw interieur.

WIN-VLOERKLEED.png

Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een steigerhouten tafelblad met stalen poten of een tafel met houten poten en een blad dat deels van hout en deels van staal is. Ook kan je spelen met de dikte van het houten blad. Een dun tafelblad geeft een hele andere uitstraling dan een robusst dik tafelblad.

Industriële tafels zijn er in verschillende soorten en maten. Denk bijvoorbeeld eens aan een stoere Industriële eettafel een Industriële salontafel, die je ook heel leuk op wieltjes kunt plaatsen. Of wat dacht je van een bureau in de Industriële look of de vergadertafel op kantoor.

Het mooie aan Industriële tafels is dat ze ook heel goed op maat te maken zijn. Heb jij een eigen ontwerp of wil je een Industriële tafel op een bijzondere maat laten maken... alles is mogelijk!

Wil je meer weten neem dan eens een kijkje op de website van Tabledusud.nl. Hier vind je prachtige industriële tafels met stoere tafelbladen en veel verschillende tafelpoten.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide