1770
Tafelen
Gepubliceerd: 29-06-2017

De eettafel is vaak de centrale plek in huis. Hier wordt gezellig samen gegeten, de krant gelezen, gespeeld of huiswerk gemaakt. bert plantagie heeft maar liefst drie nieuwe tafels in de collectie, waarbij vooral de materiaalcombinaties van de Blend en de poten van de Oxxi aandacht verdienen. Ingenieus is het mechanisme van de uitschuiftafel Pace. Drie tafels om dag in, dag uit van te genieten. Goed om te weten: alle tafels van bert plantagie kunnen exact op maat gemaakt worden.De eettafel is vaak de centrale plek in huis. Hier wordt gezellig samen gegeten, de krant gelezen, gespeeld of huiswerk gemaakt. bert plantagie heeft maar liefst drie nieuwe tafels in de collectie, waarbij vooral de materiaalcombinaties van de Blend en de poten van de Oxxi aandacht verdienen. Ingenieus is het mechanisme van de uitschuiftafel Pace. Drie tafels om dag in, dag uit van te genieten. Goed om te weten: alle tafels van bert plantagie kunnen exact op maat gemaakt worden.

bert-plantagie-pace.jpg

Blend - Design: bert plantagie team
Zoals de naam al aangeeft, kan deze tafel in uiteenlopende materiaalcombinaties samengesteld worden. Helemaal naar eigen smaak. Kies voor het blad uit massief hout, het praktische en sterke keramiek (14 kleuren) of – nieuw: Fenix. Kies het onderstel in een coole staalkleur naar keuze. Sjiek in ton-sûr-ton, of juist een felle, opvallende kleur. Het onderstel kan ook in warm hout worden uitgevoerd.

Pace - Design: Stefan Steenkist
Een uitschuiftafel is ideaal voor gezinnen waar vaak extra gasten zijn. Dankzij een onzichtbaar weggewerkt extra tafelblad, wordt de Pace in no-time maar liefst 80 cm langer. Zowel het tafelblad als extra stuk zijn er in diverse kleuren en materialen (keramiek in 14 en hout in 5 opties, plus het nieuwe Fenix). Werken met contrasten tussen de twee bladen is natuurlijk ook een optie! Het stoere frame is in alle lakkleuren verkrijgbaar.

Oxxi - Design: bert plantagie team
Deze tafel dankt haar naam aan de karakteristieke X-poot van stevig staal. Met keuze uit alle lakkleuren. Het ranke, massief houten blad heeft een speelse bootsvorm en is er in eiken, kersen, noten en beuken. De randen zijn verjongd, waardoor de zitplaatsen wat royaler zijn.

bert-plantagie-oxxi.jpg

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide