3875
Stokke Tripp Trapp

Het is al vaak gezegd, maar de Tripp Trapp® is een échte designklassieker. Hoewel het ontwerp sinds de lancering in 1972 niet is veranderd, blijft Stokke® innoveren door het toevoegen van frisse, seizoensgebonden en trendy tinten aan de Tripp Trapp®-kleurencollectie.

Lava Orange en Aqua Blue zijn twee prachtige, aanvullende kleuren, geïnspireerd op het gewaagde kleurgebruik van de jaren zeventig. Kies voor subtiel en cool met Aqua Blue of voor levendig en warm met Lava Orange. Jouw stijl, jouw keuze.

Ook nieuw in de Tripp Trapp®-collectie zijn de kussensets in de kleuren Grey Loom en Signature Stripe. Het zijn twee veelzijdige, interieurvriendelijke dessins: Grey Loom met zijn rijke geweven textuur en Signature Stripe met zijn kleurrijke lijnen.

Daarnaast heeft de Tripp Trapp® Newborn Set™ een nieuwe, verwisselbare textielset met een zacht beige Check-patroon.

Bij Stokke® streven we naar het creëren van mooie, functionele en duurzame producten die de gezinservaring optimaliseren.

Het tijdloze design van de Tripp Trapp® past naadloos in elk interieur. De stoel is volledig verstelbaar in hoogte en diepte, wat betekent dat hij gemakkelijk aangepast kan worden aan de omvang en de behoeften van een opgroeiend kind. De Tripp Trapp® biedt een comfortabele stoel die vanaf de geboorte (met extra toebehoren) een leven lang meegaat.

De Tripp Trapp®, gemaakt van gecultiveerd beukenhout, is verkrijgbaar in negen verschillende kleuren zodat hij bij elke stijl, smaak en elk interieur past. De bijpassende Tripp Trapp® Baby Set is beschikbaar voor alle kleuren.GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners