1298
Kinderstoel Tripp Trapp® Oak

Iconische kinderstoel krijgt eikenhouten versie: Tripp Trapp® Oak. Als duurzaam designmerk leeft Stokke al langer dan vandaag op het ritme van de natuur. Voor de trendkleuren van de iconische Tripp Trapp® vond Stokke opnieuw inspiratie in het Hoge Noorden, in de mosgroene bossen en uitgestrekte heidelandschappen. Maar de revelatie dit najaar is ongetwijfeld Tripp Trapp® Oak, de eikenhouten versie van de legendarische kinderstoel. Met nieuwe praktische accessoires en speelse ideeën groeit hij trouwens meer dan ooit met je kind mee. 

NIEUW: Tripp Trapp® Oak
De kinderstoel Tripp Trapp® – de Noor Peter Opsvik ontwierp ‘m in 1972 – dankt zijn succes aan zijn slimme, verstelbare ontwerp. Vandaag schrijft Stokke een spannend vervolg met een nieuwe collectie in Scandinavische eik: Tripp Trapp® Oak. Het kwaliteitsvolle hout kreeg een matte lakafwerking om de natuurlijke charme van het materiaal optimaal te behouden. 

Bovendien heeft elke stoel een unieke look – het hout verschilt, afhankelijk van het deel van de eikenboom – en wordt hij met de jaren zelfs mooier. De collectie is verkrijgbaar in drie verfijnde kleuren, makkelijk af te stemmen op elk interieur.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners