1390
Kinderstoel Tripp Trapp® Oak
Gepubliceerd: 25-09-2017

Iconische kinderstoel krijgt eikenhouten versie: Tripp Trapp® Oak. Als duurzaam designmerk leeft Stokke al langer dan vandaag op het ritme van de natuur. Voor de trendkleuren van de iconische Tripp Trapp® vond Stokke opnieuw inspiratie in het Hoge Noorden, in de mosgroene bossen en uitgestrekte heidelandschappen. Maar de revelatie dit najaar is ongetwijfeld Tripp Trapp® Oak, de eikenhouten versie van de legendarische kinderstoel. Met nieuwe praktische accessoires en speelse ideeën groeit hij trouwens meer dan ooit met je kind mee. 

NIEUW: Tripp Trapp® Oak
De kinderstoel Tripp Trapp® – de Noor Peter Opsvik ontwierp ‘m in 1972 – dankt zijn succes aan zijn slimme, verstelbare ontwerp. Vandaag schrijft Stokke een spannend vervolg met een nieuwe collectie in Scandinavische eik: Tripp Trapp® Oak. Het kwaliteitsvolle hout kreeg een matte lakafwerking om de natuurlijke charme van het materiaal optimaal te behouden. 

Bovendien heeft elke stoel een unieke look – het hout verschilt, afhankelijk van het deel van de eikenboom – en wordt hij met de jaren zelfs mooier. De collectie is verkrijgbaar in drie verfijnde kleuren, makkelijk af te stemmen op elk interieur.

inspiratiebrochures1.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide