2732
Stoere zitters
Gepubliceerd: 20-08-2018

Eens in de zoveel jaar willen we weer eens wat anders in ons interieur. Waar we tussendoor nog wegkomen met het aanpassen van wat accessoires om een andere sfeer te creëren is het soms gewoon de hoogste tijd voor wat nieuws. Bijvoorbeeld als je gaat verhuizen naar een andere woning of omdat je huidige zitmeubel oud en versleten is.

 

Tijd voor een nieuwe bank!

inspiratiebrochures1.png

Als je een nieuwe bank gaat kopen wil je natuurlijk dat hij perfect past in je interieur. Kijk daarom goed naar de ruimte die je hebt. Je kan dit heel goed doen door wat kranten op de grond te leggen in de vorm en afmetingen van de bank. Zo kan je goed zien hoeveel ruimte je nog over hebt. Het leukste van alles is natuurlijk het kiezen van de bank! Voor welke kleur ga je, welke stof en wat voor type bank wil je hebben. Een rechte bank of een hoekbank?

Online kan je je al een beetje laten inspireren maar wil je echt een goed idee krijgen van de bank, dan is het raadzaam om de bank ook in de winkel te gaan bekijken. Je kunt dan proefzitten, het materiaal goed bekijken en de kleuren beter beoordelen, want online komen die toch altijd anders over dan in werkelijkheid. Neem bijvoorbeeld eerst eens een kijkje op de website van Goossenswonen.nl. Zij hebben een ontzettend uitgebreide collectie banken. Wij lichten een paar leukerds voor je uit.

Zitbank Calvin

zitbank-calvin.png

Een stoere zitter die perfect past binnen de woontrends van dit moment. De kleur mosgroen geeft een natuurlijk tintje in je woonkamer en het materiaal Micro leer geeft de bank een robuuste uitstraling. Een comfortabele bank om heerlijk in weg te ploffen.

Zitbank Mountain Alp

zitbank-mountain-alp.png

Wat dacht je dan van deze leukerd! Een stoere bank bekleed met dik kwaliteitsleder wat door de jaren heen alleen maar mooier wordt door het gebruik. Deze bank past in elk interieur, modern of landelijk. En de kleur.. daar zijn wij instant verliefd op geworden!

Hoekbank Lucca

hoekbank-lucca.png

Heb jij wat meer ruimte en houd je ervan om heerlijk onderuit te zakken dan is deze leefbank een heerlijk zitmeubel waar je oneindig in kan ontspannen met familie en vrienden. Het mooie is dat Lucca in veel verschillende afmetingen en kleuren verkrijgbaar is. Zo is er altijd wel eentje die perfect past in jouw interieur.

Hocker Mongolian

hocker-mongolian.png

en.... bij een nieuwe bank hoort natuurlijk een fijne hocker om heerlijk je beentjes languit te kunnen strekken tijdens jouw favoriete film of serie. Deze hocker is ontzettend aaibaar en heerlijk zacht voor je voetjes. Maar je kunt er natuurlijk ook een groot dienblad op leggen en de hocker inzetten als bijzettafeltje.

 

 

 

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide