1454
Stijlvol bankhangen met Rivièra Maison
Gepubliceerd: 06-04-2022

Een avondje bankhangen, af en toe echt een moment van rust. Maar ook een moment van qualitytime met je familie, vrienden of kinderen. Samen de dag doornemen of jullie favoriete serie kijken, alles gebeurt op en rond die heerlijke bank.

Vaak zijn banken verkrijgbaar in standaardmaten, geschikt voor twee of drie personen. Iets wat in het interieur van nu best vreemd is. Een huis wordt steeds meer maatwerk. We werken er, sporten er en komen er tot rust. Een bank die je kunt aanpassen naar jouw wensen is veel logischer en die wens springt Rivièra Maison perfect op in.

Zoveel mensen, zoveel woonwensen

Een bank die je kunt samenstellen naar jouw wensen, dat is wat Rivièra Maison met de Brandon sofa nastreeft. Zo kun je kiezen uit maar liefst 60 verschillende stoffen voor de bekleding van jouw bank.

inspiratiebrochures1.png

Maar het gaat verder dan dat, want ook jóuw wensen kunnen door de tijd heen veranderen. Daarom is de Brandon samen te stellen uit verschillende componenten.

Een extra tussenstuk, een extra hoek of juist geen armleuning; Alles is mogelijk bij deze modulair samen te stellen bank. Daarnaast is de rugleuning verstelbaar, óók nadat de bank bij je in de kamer staat.

Geen angst voor een verkeerde keuze dus, gewoon achteraf aan te passen en uit te breiden. Ideaal ook wanneer je regelmatig verhuist. De bank kan altijd mee, misschien met een andere opstelling of aanpassing.

Perfect passend bij het flexibele en hybride leven van vandaag de dag.

Stof tot nadenken

Naast de keuze voor de perfecte samenstelling komt er nog wel meer bij kijken om jouw Brandon sofa uit te zoeken. De keuze uit stoffen en materialen is namelijk reuze. Van stijlvol blauw velvet tot fris beige. De opties zijn eindeloos met 60 verschillende stoffen.

Eén ding blijft hetzelfde en dat is het design. Met de knopen in de rugleuning en strakke vormgeving is dit precies wat we van Rivièra Maison gewend zijn, tijdloze schoonheid. Dit serene design zorgt ervoor dat wanneer je voor dezelfde stof en kleur kiest, de bank altijd tot een geheel te maken is. Ook bijpassende poefen en hockers zijn erbij te bestellen.

Stijlvol comfort

Maak dus geen overhaaste beslissingen en denk goed na over de kleur en stof die bij jou past. Het comfort? Ook dat is perfect geregeld. Zoals gezegd is de rugleuning zelfs aan te passen in verschillende standen, net wat bij jou en jouw situatie past. Een goed gesprek of juist lekker onderuit? Op de Brandon sofa is alles mogelijk.

Dus besteed je volgende avondje bankhangen niet aan je favoriete serie, maar aan het scrollen langs de talloze opties van deze modulaire bank. Je zult geen spijt krijgen wanneer jij met je geliefden neerstrijkt op deze stijlvolle bank. Kun je dan alsnog de serie kijken!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide