3863
Staal, het nieuwe hout

Al enige jaren is de industriele woontrend niet meer weg te denken als we het over de actuele woontrends hebben . Niet zo gek eigelijk want het is een superstoere trend en kan heel gemakkelijk gecombineerd worden met wat zachtere materialen. Een van de materialen die we terug zien in de industriele woontrend is staal.

 

10264335#Carpino-Sfeer.png

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

Staal is een materiaal dat in veel stijlen past, strak, klassiek, modern of stoer. Je kunt staal heel goed met andere materialen combineren en het is een supersterk materiaal. Neem bijvoorbeeld de superstoere stalen kasten van Pronto wonen! Deze kasten zijn opgebouwd uit een sterk stalen frame en afgewerkt met Patina verf die zorgt voor de antique afwerking. De deurtjes van de kast zijn voorzien van glas en juist deze combinatie maakt dat deze kasten uitstekend geschikt zijn voor een industrieel interieur.

10264334#Carpino-Detail-2.png

De stalen kasten zijn te vinden in de serie Carpino die naast een paar verschillende kasten op pootjes ook een paar wandkasten bevat. Ideaal om je favoriete woonaccessoires in te presenteren.

10264336#Carpino-Sfeer.png

Staal in combinatie met glas zien we steeds vaker terug komen in het interieur. Niet alleen in de meubels maar ook in de accessoires of zelfs in deuren. Helemaal hip zijn grote binnendeuren van staal met heel veel ramen.

00#Accessoires-1-Sfeer.png

Staal is een materiaal wat goed te onderhouden is. Je kunt het zo nu en dan even afnemen met een vochtige doek. Meer onderhoud is niet nodig.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners