1105
Sit back and relax
Gepubliceerd: 28-11-2014 Laatste update: 07-05-2017

Heerlijk ontspannen in een comfortabele stoel, eten op een mooie eetkamerstoel, werken op een ergonomische bureaustoel, ontspannen in een fauteuil of een drankje drinken op een barkruk. Dagelijks zitten wij ontzettend veel zoals op het werk, in de auto en thuis. Het is belangrijk om lekker te kunnen zitten tijdens het eten, tijdens een drankje of thuis in een fijne stoel. Bezuinig daarom niet op je zit meubilair maar ga op zoek naar mooie en kwalitatieve stoelen voor in je interieur.

De eetkamerstoel

Een populaire eetkamerstoel op het moment is de ribstoel in een retro jasje. Deze stoel wordt bekleedt met corduroy stoffering in verschillende vrolijke kleuren. De metalen buizen geeft de stoel een retro tintje maar kan hierdoor ook erg mooi gecombineerd worden in een modern interieur. Varieer eens met kleuren zoals blauw, geel, groen of rood.

De bureaustoel

De bureaustoel is een stoel waar we misschien nog wel het meest van onze uren op zitten. Elke dag zitten we achter onze computers en willen we graag geen klachten ondervinden van het lange zitten. Dit bereik je door een goede bureaustoel te kiezen. Er izjn verschillende bureaustoelen verkrijgbaar zoals design bureaustoelen maar ook ergonomische bureaustoelen. Allemaal in verschillende kleuren, designs en materialen.

De schommelstoel

Wat dacht je van een schommelstoel? Heerlijk schommelen voor een open haard of samen met je baby of kind na een flesje melk. De schommelstoel kan in elke ruimte van het huis geplaatst worden. Gezellig in de woonkamer bij de zithoek, in een kinderkamer of in je eigen slaapkamer.

De fauteuil

Wil je eens echt loungen? Ga dan voor een fauteuil zoals een Barcelona Chair. Een prachtige designers stoel voor in je interieur die ook nog eens lekker zit. Een eye-catcher voor in je woonkamer!

De barkruk

De barkruk is tegenwoordig iets minder populair maar nog steeds comfortabel en functioneel. Er zijn veel verschillende soorten en maten barkrukken verkrijgbaar maar een van de leukste modellen is misschien wel de rib barstoel. Verkrijgbaar in allerlei leuke kleurtjes en ideaal te combineren met de eetkamerstoel in het rib stof.

Kijk voor meer leuke en moderne stoelen op www.designstoelen.nl


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide