936
Seletti Dressoir Sending Animals Varken

Een uniek dressoir van Seletti! Het Sending Animals Varken is een bijzonder designmeubel, ontworpen door Marcantonio Raimondi Malerba. Het varkentje heeft drie kastdeurtjes met daarachter opbergruimte. De vormgeving is opvallend en bijzonder.

Is de houten krat klaar om verscheept te worden? Het gaat hier niet om een pakket, maar om een meubelstuk van sloophout. Het wonderlijke design maakt dit Sending Animals Varken een uniek designmeubel. Gewldig als dressoir of zelfs als televisiemeubel.

Het ontwerp alleen maakt dit dressoir al een geweldig item voor het interieur, maar dit Seletti Sending Animals Varken is ook nog praktisch! Het lijf heeft drie deurtjes, met daarachter meer dan genoeg ruimte voor allerlei accessoires of papierwerk.

Klik hier om het Seletti dressoir varken te bestellenGRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners