1278
Schommelstoel modern

Kan jouw kamer wel wat meer beleving gebruiken zoals meer kleur, een extra of nieuw meubel of iets spannends? Dan is een schommelstoel de juiste keuze voor jou. Een schommelstoel is namelijk niet zomaar een stoel maar een extra comfortabele en fijne zitstoel die geschikt is voor het hele gezin.

Schommelen vroeger

Schommelen in een schommelstoel is al jarenlang een favoriet voor veel mensen. Denk bijvoorbeeld eens aan de schommelbanken die je vaker in de tuin ziet hangen of de schommelstoel bij je grootouders. De schommelstoel is een tijdje weggeweest maar gelukkig weer helemaal terug.

Een schommelstoel voor elke kamer

Een schommelstoel kan je door het gehele huis plaatsen. Het is bijvoorbeeld heerlijk om lekker te schommelen tijdens de donkere dagen naast de open haard of voor de tv in de woonkamer. Maar ook schommelen samen met je kinderen of baby is een perfect idee en kun je door het gehele huis doen.

Veel mensen kiezen ervoor om de schommelstoel in de kinderkamer te plaatsen. Dit is ontzettend fijn, zeker als de baby nog erg jong is, om te voeden of de fles te geven. Even heerlijk ontspannen met z’n tweeën in een schommelstoel.

De verschillende schommelstoelen en materialen

Welke schommelstoel past nu het beste in jouw interieur? Het kiezen van een nieuwe schommelstoel kan lastig zijn omdat het afhangt van jouw type interieur. Van welke stijl hou jij en waarin zie jij jezelf al heerlijk schommelen?

Veel gebruikte materialen voor schommelstoelen zijn hout, riet, kunststof en stoffen bekledingen. Een prachtige witte houten schommelstoel past bijvoorbeeld in veel soorten interieur stijlen. Maar wil je iets specifieks dan kun je kiezen voor een rieten schommelstoel met een comfortabel kussen. De modernere interieurs zoals een Scandinavisch interieur zijn ideaal om te combineren met een houten en tijdloze schommelstoel.

Neem ook eens een kijkje op www.schommelstoel.nl voor meer leuke schommelstoelen in allerlei kleuren en materialen.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners