2191
Bloomingville

Terug van weggeweest en supertrendy zijn meubels en woonaccessoires van rotan. Met rotan breng je een gezellige en warme sfeer in je interieur of op je terras.

We maakten voor het eerst kennis met rotan in de jaren 50 en 60. Veel stoelen, banken, bedden en tafels werden van rotan gemaakt. Door de buigzaamheid van rotan zagen de meubels en accessoires er rond en organisch uit en pasten perfect binnen de retro trend van toen. In de jaren erna werd rotan langzaam uit het interieur verdreven maar anno 2016 is rotan weer helemaal hip.

Vooral bij populaire Scandinavische woonmerken, waar veel gewerkt wordt met natuurlijke vormen, zien we de leukste rotan eyecatchers voor het interieur. Zo heeft het Deense merk Bloomingville diverse loungestoelen, een heerlijke schommelstoel en diverse woonaccessoires van rotan. En heb je de rotan hangstoel van Sweet Living al eens gespot? Perfect om heerlijk in tot rust te komen!

Rotan laat zich perfect combineren in een modern, minimalistisch of botanisch interieur. Vooral deze laatste zien we sterk in opkomst deze zomer! Planten gaan goed samen met rotan omdat ze beide uit de natuur komen en daardoor elkaar versterken. Maar ook met hardere materialen als beton, metaal of glas kan je rotan prima combineren.

Ben je nieuwsgierig geworden naar al het moois wat er in rotan verkrijgbaar is neem dan eens een kijkje in de Sweet Living Shop. Zij hebben een prachtig assortiment rotan meubelen en woondecoratie van de mooiste en beste woonmerken!


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners