1642
Rolf Benz
Gepubliceerd: 16-11-2012 Laatste update: 07-04-2022

Het conceptprogramma EGO behoort vandaag de dag tot het meest succesvolle programma van Rolf Benz. Voor de tiende verjaardag maakt Rolf Benz het programma nog aantrekkelijker met “Droomstoffen voor droomprijzen”. Vijf zitbreedtes,16 zij-elementen, ruim 300 bekledingsvarianten, 10 onderstellen en 3 stofvarianten.

 “Droomstoffen voor droomprijzen”: onder deze slogan wordt Rolf Benz EGO voor het jubileum uitgerust met drie nieuwe stofkwaliteiten in een hoogwaardige naturel look. Met een moderne effen stof in klassieke binding, een levendige effen stof en een decoratieve, kleurrijk geweven jacquardstof. Voor het ontspannen loungen zijn er vanzelfsprekend ook prachtige leerkwaliteiten beschikbaar. 

Prijsvoorbeeld: Rolf Benz EGO, bank 146 cm breed, in de speciale uitgave “Droomstoffen voor droomprijzen” vanaf € 3.409,--.

WIN-VLOERKLEED.png

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide