1356
Rolf Benz

Het conceptprogramma EGO behoort vandaag de dag tot het meest succesvolle programma van Rolf Benz. Voor de tiende verjaardag maakt Rolf Benz het programma nog aantrekkelijker met “Droomstoffen voor droomprijzen”. Vijf zitbreedtes,16 zij-elementen, ruim 300 bekledingsvarianten, 10 onderstellen en 3 stofvarianten.

 “Droomstoffen voor droomprijzen”: onder deze slogan wordt Rolf Benz EGO voor het jubileum uitgerust met drie nieuwe stofkwaliteiten in een hoogwaardige naturel look. Met een moderne effen stof in klassieke binding, een levendige effen stof en een decoratieve, kleurrijk geweven jacquardstof. Voor het ontspannen loungen zijn er vanzelfsprekend ook prachtige leerkwaliteiten beschikbaar. 

Prijsvoorbeeld: Rolf Benz EGO, bank 146 cm breed, in de speciale uitgave “Droomstoffen voor droomprijzen” vanaf € 3.409,--.

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide